Menu

Spansksproget film og debat - online

22. april 2020

Kan du lide spansksprogede film? Vil du lære den spansktalende kultur bedre at kende igennem film? Er du nysgerrig på forskellige aspekter af den spansktalende verden? Kunne du tænke dig at få mulighed for at bruge og forbedre dit spansk? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så deltag hjemmefra og se spanske film og tal om dem med andre interesserede gennem onlineplatformen Zoom.

Underviser Teresa Alcacio giver på letforståeligt spansk en kort introduktion til filmen og de særlige elementer, som er væsentlige at være opmærksom på under filmvisningen. 
Filmvisningen foregår via platformen Zoom, som du får adgang til via et link og en adgangskode to dage inden filmvisningen. Efter filmen og via Zoom drøfter vi sammen de vigtigste aspekter ved filmen og øvrige elementer, som du har lyst til at tale om. Samtalen om filmen kan foregå på både spansk og dansk - du bestemmer selv.
Vi skal se filmen Sin nombre (Cary Joji Fukunaga, USA/México, 2008).
Sayra er sammen med sin familie på vej gennem Mexico. Målet er at komme over grænsen til USA. Undervejs krydser en ung mand på flugt deres spor. Hvordan vil denne unge mands tilstedeværelse påvirke Sayra og hendes familie? Når Sayra og hendes familie deres mål, eller tager historien en uventet drejning?

Det foregår:
Onsdag 22. april 2020 kl. 12.00-14.45
Via onlineplatformen Zoom


Det er gratis.

Ikke flere pladser.