Menu

A2/B1 Mexico, en verden af sprog og kulturer - foredrag på letforståeligt spansk

Dato
25.09.2020
Pris
kr. 125
Start 25.09.2020
Lektioner 2
Holdnr. 1591-20
 
Sted Borgergade 14, 1. Sal
Pris kr. 125

Vidste du, at Mexico er lige så rig på forskellige kulturer som Europa?

Mens spansk er det officielle sprog, tales der, alt efter hvordan tallet opgøres, mellem 68 og 368 forskellige sprog i landet.

Sprogene modsvares af lige så mange forskellige kulturer, som man kan opleve i traditioner, musik og det fantastiske kunsthåndværk, som Mexico er så rig på.

Suzan Desezar, der underviser her på Studieskolen, har filmet i Mexico til udgivelsen ¿Culturas de México? ¡Qué padre! og fortæller om mødet med mexicanerne og de forskellige kulturer.

Kom med og se mariachimusikere i Mexico City og kunsthåndværk fra Oaxacas regioner, hør en ung indígena fortælle om sit liv i en lille landsby i Chiapas i det sydlige Mexico og kom på besøg hos en shaman.

Foredraget og de små videoklip vil være på let forståeligt spansk (A2-B1).
Evt. spørgsmål kan du stille på spansk eller dansk - du bestemmer selv.

Suzan Desezar

Suzan Desezar er uddannet cand.mag. i Spansk og Film- & Medievidenskab og har undervist mange år på hf og i gymnasieskolen. Suzan er også forfatter og webfilmsinstruktør til udgivelserne 'En la pandilla somos familia' (Systime 2015), der blev kåret til Undervisningsministeriets Undervisningsmiddelpris 2016, og til ¿Culturas de México? ¡Qué padre! (aMateMedia 2018). 
Hun har rejst i de fleste af Spaniens regioner, i Cuba, Mellemamerika og Mexico. 
Hun ser det spanske sprog som en adgangsbillet til mødet med mennesker og kulturer over hele verden - en billet hun med stort engagement deler i sin undervisning.

Suzan anbefaler:

  • Tag til Chiapas i det sydlige Mexico, hvor de oprindelige kulturer stadig er levende bevaret.
  • Oplev karnevallet i San Juan Chamula eller San Andrés Larráinzar og nyd de smukke landskaber og den lokale befolknings gæstfrihed.
Vis mereVis mindre

A2/B1 Mexico, en verden af sprog og kulturer - foredrag på letforståeligt spansk

Tilmeld