Menu

A2/B1 Michel Houellebecq acteur - foredrag på letforståeligt fransk

Dato
08.04.2022
Pris
kr. 150
Start 08.04.2022
Lektioner 2
Holdnr. 3236-22
 
Sted Borgergade 12, 1. Sal
Pris kr. 150

Kom og hør og se en anden side af Frankrigs kontroversielle forfatter Michel Houellebecq. Jacqueline Rousselon har læst hele forfatterskabet og kan passioneret analysere Houellebecqs værk. I dette foredrag har Jacqueline dog fokus på en anden del af Houellebecqs produktion - han er nemlig også optaget af filmmediet og hvordan historier fortælles her.
Michel Houellebecq spiller sig selv - forfatter og moderne tænker - i to humoristiske film, der viser hans tvivl, idéer og besættelser. Han præsenterer sig selv som en antihelt med en masse selvironi og et ætsende og kynisk syn på vores samtid.
Vi ser uddrag af de to film: L'enlèvement de Michel Houellebecq og Thalasso (Michel Mouellebecq og Gérard Depardieu spiller sig selv!)

A bientôt !

Det foregår på Studieskolen, Borgergade 12.
Kl. 10.30-12.30Jacqueline Rousselon

Jacqueline Rousselon er født i Marseille i Frankrig, og hun har boet i Danmark i 20 år. Jacqueline er, hvad der svarer til cand.mag. fra Frankrig. Hun har 20 års erfaring i at undervise i fransk sprog, kultur og samfund ikke bare i Danmark, men mange steder i hele verden. Jacqueline har f.eks. undervist i Aix-en-Provence, i Vermont i USA og på Harvard University i USA.
Jacqueline tager til Frankrig to-tre gange om året for at være sammen med familie og venner.

Jacqueline anbefaler lige nu:
Steder: Prøv de forskellige franske regioner, én ad gangen, de er meget forskellige indbyrdes. Det er blandt andet variationen mellem regionerne, der gør Frankrig så spændende. Hvis man er i Frankrig i længere tid, så kan man opleve noget helt andet, hvis man tager på en weekendtur til en anden region, det kan blive helt eksotisk.
Mad: Igen er det de regionale forskelle, der er mest fascinerende. Man skal spise det lokale køkken, det gør franskmænd altid. Prøv f.eks. om sommeren maden fra Sydfrankrig, der er baseret på olivenolie og grøntsager. Det bedste kød er lam fra de franske alper, det har en helt unik kraftig smag.
Film: Hold øje med Grand-biografen i København. De viser mange gode franske film, især mandag eftermiddage. Franske film er ofte både sjove og underholdende og handler om almindelige menneskers historie. De kan helt klart anbefales.
Vis mereVis mindre

A2/B1 Michel Houellebecq acteur - foredrag på letforståeligt fransk

Tilmeld