Menu

Studieskolens søndagssaloner 2020 med fokus på FN’s verdensmål

Vi inviterer en række personer - eksperter, akademikere, aktivister og forskere - der har kæmpet og stadig kæmper for nogle af de sager, de 17 verdensmål rummer. Personerne kommer hver med et oplæg, og så lægger de op til samtale og debat med publikum. Vi er sikre på, at vi alle bliver inspireret og får stof til eftertanke med hjem. Måske får vi endda værktøjer til selv at gøre en indsats.

Ingen virksomheder eller organisationer kan behandle alle 17 verdensmål, det kan vi selvfølgelig heller ikke. Studieskolen er en sprogskole, og vi har valgt at sætte fokus på nogle verdensmål, der er relevante i Danmark og for os.

I foråret 2020 handler Søndagssalonerne om ligestilling mellem køn, klima og ansvarligt forbrug og produktion. Til efteråret vil emnerne centrere sig om kvalitetsuddannelser. For sprog er vigtigt, og sprog er en del af uddannelse.

På de indre linjer arbejder Studieskolen på at blive grønnere. Vi satser på, at det bliver tydeligt i løbet af 2020, at vores ydre rammer, dvs. vores lokaler og andre faciliteter, bliver mere bæredygtige.

Vores søndagssaloner består som altid af et oplæg og god debat og samtale om dagens emne.
Alle er velkomne!

Søndagssalonerne foregår på Studieskolen, Borgergade 14, 1. sal, København K – søndag kl. 11.00 – 12.30.


Vi serverer sædvanen tro en kop kaffe og en croissant.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, som vi fordeler efter først til mølle-princippet.