Menu

Søndagssalon 26. april 2020 med Signe Wenneberg

Verdensmål nr. 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Signe Wenneberg er hverdagsaktivist og lever bæredygtigt. Signe var allerede fra en tidlig alder interesseret i have, selvforsyning, dyr, mad, botanik, byggeskik, klima, miljø, bæredygtighed. I dag regnes hun for at være en af Danmarks fremmeste bæredygtighedseksperter. Hun skaber opmærksomhed om bæredygtighed gennem sit virke som forfatter, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og journalist.

Hun udkommer dagligt på Instagram og på sin egen blog, hvor hun især deler positive indtryk fra naturen og det bæredygtige liv. Hvis det da ikke lige handler om madspild, byggeri og havetips.
Signe arbejder ud fra devisen, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget.
Signe Wenneberg er uddannet retoriker fra Københavns Universitet. Er mangeårig freelance journalist på diverse medier og er medstifter af det uafhængige digitale avis pov.international, hvor hun især deler positive indtryk fra naturen, rejser og det bæredygtige liv.
Hun er forfatter til talrige fagbøger – heraf enkelte prisbelønnede – om kommunikation, klima, bæredygtighed, mad, høns og haven, som er Signe Wennebergs yndlingsbeskæftigelse.
Kom og hør med og bliv inspireret, når Signe fortæller om klima, miljø og bæredygtighed – og vær med i debatten.

Det foregår:
søndag 26. april 2020 kl. 11.00-12.30
Studieskolen, Borgergade 14, 1. sal, aud. 131


Det er gratis, men vi beder om tilmelding. Tilmeld dig nedenfor.