Menu

A2.3 og A2.4 Fransk for let øvede (trin 3+4 af 5)

Start
onsdag 8. februar
Pris
kr. 3.230
Nedsat pris
kr. 2.910
Lektioner
54
Start 08.02.2023
Periode 08.02.2023 til 14.06.2023
Lektioner 54
Holdnr. 3226-23
Underviser cand.mag. Sara Thelle
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 113
Tid ons 10.00 - 12.30
Pris kr. 3.230
Nedsat pris kr. 2.910
Tid ons 10.00 - 12.30

La causette - bliv mester i fransk smalltalk
Venskab hedder amitié på fransk. Venskab er et af de emner, vi taler om på det her fortsætterkursus. Vi træner de mange gloser, der handler om følelser, og du lærer at sætte ord på, hvad du sætter pris på ved en god ven. Vi taler selvfølgelig også om franskmænds relationer med hinanden, hvordan franskmænd er mestre i la causette, som kan oversættes til smalltalk på dansk. Franskmænd er generelt meget sociale og falder nemt i snak med andre ved bardisken over espressoen, i køen i supermarkedet og ved busstoppestedet. Så du får masser af mulighed for at tale fransk med franskmænd, hvis du kan gå med på legen og tale med om vind og vejr, fodbold og meget andet. Vi kan ikke love, at du får en masse franske venner, men tænk, hvis du gør, så kommer du til at tale godt fransk endnu hurtigere.

Du lærer også at


  • udtrykke bekymring

  • træne, hvordan du kan rette en misforståelse

  • formulere en klage

  • fortælle, hvad du foretrækkerEndelig får du en række faktuelle oplysninger om, hvordan franskmændene selv holder ferie. Og da de også selv er vilde med at holde ferie i Frankrig, kigger vi på forskellige franske feriedestinationer og også på de tre største franske byer: Paris, Marseilles og Lyon.
Nu hvor du er på et fortsætterkursus, bliver du sikkert glædeligt overrasket, når vi repeterer såvel ord som grammatik fra begynderkurserne. For rigtig meget sidder nu så godt fast, at du for alvor kan gå i dybden med de mere interessante detaljer. Både i forhold til gloser, kultur og historie.

La bise - hvordan hilser man i Frankrig?
Bliv bedre til at forstå de kulturelle koder omkring kindkys la bise og andre hilsner. Hvornår skal man kindkysse, hvor mange gange og med hvem? Hvornår skriver man bisous som hilsen i en mail eller en sms?

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktisk
Lærebøger:
Amical A2 Livre de l'élève. ISBN 9782090386059 (grundbog).
Amical A2 Cahier d'activités. ISBN 9782090386066 (øvebog).
Vi læser kapitel 12-18 og kapitel 21, 22. Du kan købe bøgerne i Den Franske Bogcafé, denfranskebogcafe.dk. Her får Studieskolens kursister 5% rabat på bøger.
Forberedelsestid: Ca. 2 timer

Find dit niveau i fransk
Skal du finde det rigtige kursus, der passer lige til dig? Så tag vores online sprogtest i fransk. Når du har taget testen, kan vores sprogkonsulent nemmere vejlede dig til det helt rigtige kursus www.studieskolen.dk/da/sprogtest.

Sara Thelle

A2.3 og A2.4 Fransk for let øvede (trin 3+4 af 5)

8. februar - 14. juni

Tilmeld