Menu

A2 Brush-up - bliv klar til fransk konversation

Start
onsdag 22. februar
Pris
kr. 2.665
Nedsat pris
kr. 2.410
Lektioner
42
Start 22.02.2023
Periode 22.02.2023 til 31.05.2023
Lektioner 42
Holdnr. 3229-23
Underviser cand.mag. Sandra Dæncker
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 118
Tid ons 10.00 - 12.30
Pris kr. 2.665
Nedsat pris kr. 2.410
Tid ons 10.00 - 12.30

Bliv klar til næste niveau - let øvet
Du har allerede et godt basiskendskab til fransk og kan klare dig i de fleste dagligdagssituationer, så længe sproget er enkelt. Du har enten lige været gennem A2-niveauet for let øvede, måske har du opholdt dig i et fransktalende land eller også har du en gang været god til fransk, men trænger til at få støvet sproget af, inden du begynder på et konversationshold med let samtale på mellemniveauet B1.

På dette kursus får du lejlighed til at træne og forbedre dit fransk ved at tale, lytte, læse og skrive sammen med andre. Grammatisk vil vi især arbejde med hvordan enkle sætninger kan udbygges og sammensættes til mere varierede udsagn. Vi arbejder med forskellige typer tekster, der varierer i genre, formål, ordforråd, længde, og sværhedsgrad, så du gradvis lærer at forstå og bruge et lidt mere nuanceret og varieret fransk både mundtligt og skriftligt.

Hvordan foregår timerne?
Vi arbejder både med nyheder og noveller. Du kommer både til at tale med de andre på holdet i par, i små grupper og hele klassen. Det vigtigste er, at du får talt en masse fransk og bliver mere afslappet på fransk. Vi kigger både på hvad der sker i Frankrig lige nu og kigger også på klassiske franske temaer indenfor kunst, musik, litteratur og historie.


 • det vigtigste ordforråd

 • korte tekster, der giver dig viden om Frankrig og andre fransktalende lande

 • øvelser, hvor du arbejder med ordforråd og lærer at bruge sproget

 • udtale og melodien i fransk

 • Undervisningen er en blanding af klasseundervisning, gruppe- og pararbejde.

  Undervisningsplatformen Moodle
  Moodle er Studieskolens online læringsmiljø, som vi bruger på alle kurser. Du får en personlig adgang til Moodle, og så kan du:

  • se din undervisningsplan og dit undervisningsmateriale

  • finde information om de enkelte undervisningsgange

  • få adgang til hjemmearbejde

  • se videoer og andet ekstra materiale, som din underviser lægger op

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister
  • følge med og indhente det forsømte, hvis du bliver syg eller er fraværende i løbet af kurset  Undervisningsmateriale
  Udleveres af underviseren og er inkluderet i prisen.

  Praktiske oplysninger
  Er du i tvivl om dit niveau, så tag den grundige test på studieskolen.dk/sprogtest.

  Forberedelsestid: Du skal regne med cirka to timers forberedelse om ugen. Brug hellere 15 minutter hver dag end to timer aftenen før undervisningen.

Sandra Dæncker Studieskolen fransk

Sandra Dæncker

Sandra Bjørkvig Dæncker er cand.mag. i fransk, kulturformidling og psykologi fra Københavns Universitet. Sandra har gået i 3.g i Perpignan i Frankrig og under sine franskstudier læst i Paris. Hun har undervist i mange år på Studieskolen og også på Københavns Universitet og Niels Brocks Handelsgymnasium. Derudover har Sandra været ansat på Den belgiske Ambassade i København i mere end 10 år, hvor hun har beskæftiget sig med presse- og kulturarbejde samt oversættelser og tolkning. I 2007 bidrog Sandra til kapitlet om Belgien i ”Håndbog i høflighed – kulturelle koder i 11 EU-lande”.

Sandra anbefaler:
Litteratur: den belgiske nulevende forfatter Amélie Nothomb skriver korte, ofte morsomme romaner i et enkelt sprog. Jeg kunne særlig godt lide: ’Stupeur et tremblements’ og ’Ni d'Ève ni d'Adam’. Amélie Nothomb er optaget af sprog og kultur, og flere af hendes romaner kredser om kulturmødet mellem Europa og Japan – og ikke mindst af at være fra Belgien – landet, som ingen kender.
La Galette: fransk pandekagerestaurant i Larsbjørnsstræde 9, København. Jeg elsker at gå på La Galette og spise en boghvedepandekage med gedeost. Betjeningen er fransktalende, så man kan også lige øve sit franske – tålmodigheden er rimelig hos personalet.
Den franske bogcafé i Fiolstræde, København, er et fantastisk sted, hvor man kan blive fristet af både god litteratur, men også franske film med franske undertekster (god øvelse), spil og franske delikatesser.
Vis mereVis mindre

A2 Brush-up - bliv klar til fransk konversation

22. februar - 31. maj

Tilmeld