Menu

B1.3 Hverdagsfransk - intermédiaire en ligne - online

Start
onsdag 8. februar
Pris
kr. 2.100
Nedsat pris
kr. 1.935
Lektioner
27
Start 08.02.2023
Periode 08.02.2023 til 14.06.2023
Lektioner 27
Holdnr. 3237-23
Underviser maîtrise ès information-communication Célia Piron Gelardi
 
Sted online
Lokale Zoom
Tid ons 08.40 - 10.00
Pris kr. 2.100
Nedsat pris kr. 1.935
Tid ons 08.40 - 10.00

Parlez francais depuis la maison !
L'objectif de ce cours est d'améliorer vos compétences orales et de compréhension de la langue.francaise d'aujourd'hui.
Nous lisons et discutons de divers articles sur des sujets d'actualité, de société ou culturels.
Nous travaillons la compréhension avec des exercices d'écoute. Nous révisons également les points de grammaire (prépositions, temps verbaux, syntaxe, ...) selon vos besoins avec des exercices et des jeux

Hvordan foregår timerne?
Vi taler fransk i timerne, lige fra første gang, så du får øvelse i både at tale og forstå fransk. Du skal arbejde med sproget på mange forskellige måder for at få det ind under huden og ud af munden. Vi kan sagtens tale med hinanden, selvom det foregår som fjernundervisning.

Det virtuelle klasseværelse
Du behøver ikke være en teknikhaj for at deltage i fjernundervisning. Din oplevelse af undervisningen bliver dog bedst, hvis dit webkamera og din mikrofon er af en rimelig kvalitet. I Zooms virtuelle klasseværelse kan du både tale med din underviser, række hånden op og arbejde i mindre grupper med de andre kursister.
Undervisningen er selvfølgelig opdelt af frikvarter, hvor du kan forlade "klassen" eller småsnakke med underviseren eller dine medkursister online, ligesom hvis der havde været tale om et fysisk kursus.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får også adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktisk
Den eneste bog, du skal købe forud for kurset, er Grammaire progressive du français. Niveau intermédiaire. Nouvelle édition. 4e édition (CLE) ISBN 9782090381030. Fx i Den Franske Bogcafé, www.denfranskebogcafe.dk. Husk at sige, at du er kursist på Studieskolen, så får du nemlig 5% rabat på bøger.

Find dit niveau i fransk
Skal du finde det rigtige kursus, der passer lige til dig? Så tag vores online sprogtest i fransk. Når du har taget testen, kan vores sprogkonsulent nemmere vejlede dig til det helt rigtige kursus studieskolen.dk/da/sprogtest.

Forberedelsestid: ca. 1,5 time om ugen.
Hver uge har du hjemmearbejde. Vi anbefaler, at du deler lektierne op over et par dage, så du jævnligt kommer i kontakt med det franske sprog, så sidder alle de nye ord nemlig meget bedre fast. Vi sørger for et omfattende multimedialt materiale: videoer, lydfiler og interaktive øvelser, så der er masser af muligheder for at lytte til fransk og arbejde med forskellige typer øvelser - alt efter hvor meget tid du kan sætte af til hjemmearbejde.
10-12 deltagere.
Ingen undervisning 22/2 og 17/5.

Célia Piron Gelardi

Célia er indfødt franskmand. Hun er opvokset i Alperne og har studeret både i Spanien og i Frankrig. Célia er, hvad der svarer til cand.mag. i kommunikation. 
Desuden er hun uddannet som lærer i fransk som fremmedsprog på Grenoble universitet. Célia elsker at undervise voksne og er rigtig interesseret i at bruge nye indlæringsmetoder som cooperative learning, hvor man bl.a. lærer sprog ved at spille m.m.

"Mit råd: brug internetressourcer så meget som muligt! Til at læse franske artikler, købe e-bøger, høre fransk musik, se nye film og klassikere og meget mere. Det koster næsten ingenting, og du kan finde lige præcis, hvad du godt kan lide!
Læs korte artikler på le Journal Des Enfants, der tilbyder små artikler om aktuelle emner skrevet på let fransk."

 

Vis mereVis mindre

B1.3 Hverdagsfransk - intermédiaire en ligne - online

8. februar - 14. juni

Tilmeld