Menu

B1.5 Konversation, kultur og grammatik - intermédiaire

Start
torsdag 9. februar
Pris
kr. 3.265
Nedsat pris
kr. 3.010
Lektioner
42
Start 09.02.2023
Periode 09.02.2023 til 25.05.2023
Lektioner 42
Holdnr. 3241-23
Underviser cand.mag. Lise Brunet Vissing
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 107
Tid tor 17.30 - 20.00
Pris kr. 3.265
Nedsat pris kr. 3.010
Tid tor 17.30 - 20.00

Mieux comprendre et parler français ! La langue au quotidien.
Mieux comprendre et parler le français ! La langue au quotidien. Nous parlerons de vos centres d'intérêts, vos activités, vos loisirs, vos voyages

Nous discuterons de l'actualité politique et culturelle, française et internationale, à partir d'articles, de vidéos et de podcasts issus des médias francophones.

Nous lirons des extraits de romans ou des nouvelles. Et pour continuer à améliorer votre niveau de langue, nous ferons des exercices de grammaire, vocabulaire et phonétique en fonction de vos besoins.

Tout le matériel utilisé sera mis en ligne.

Matériel
Moodle est une plateforme d'apprentissage en ligne que Studieskolen utilise pour tous ses cours. Une fois inscrit dans notre école, vous recevrez un code d'accès à Moodle qui vous permettra:


  • de voir le programme complet du cours, les documents utilisés pour chaque leçon

  • de vérifier le travail à préparer pour le cours suivant

  • de regarder des vidéos ou de découvrir d'autres documents que votre enseignant aura choisi spécialement pour votre classe

  • de recevoir et d'envoyer des messages à votre enseignant ou aux autres participants du cours

  • de rattraper les leçons manquées au cas où vous n'auriez pas pu venir


10-16 participants.

Lise Brunet Vissing

Lise er cand.mag. i fransk og italiensk fra Københavns Universitet. Hun er født og opvokset i Paris, men efter studentereksamen tog hun til Danmark, og gik straks i gang med at lære dansk. Efter bestået Danskprøve 3 (tak til Studieskolen!) tog hun fat på universitetsstudierne. Samtidig med at hun passede en voksende familie, flyttede hun rundt i verden. 30 år senere og med 7 sprog i bagagen er hun nu tilbage i Danmark. 

"At lære sprog har både været en nødvendighed og en lidenskab for mig, og af egne erfaringer ved jeg, at man bliver rigere af at udveksle viden, kultur og livsstil. Det er også godt for ens mentale fitness at lære sprog, og det er jo mindst lige så vigtigt som den fysiske fitness."
"Mit råd: dyrk begge dele! Gå ud og spadser eller løb med fransk musik, fransk blog fra radioen eller en god fransk lydbog. Mundtlig sprogfærdighed kommer hurtigere, hvis man har sproget i øret. Og så kan vi bruge timerne sammen til, at I får lært at tale. Det mundtlige bliver min absolutte prioritet i undervisningen."
"Udover langdistanceløb elsker jeg alt, hvad der har med kultur at gøre: verdenslitteratur, film, teater, musik og rejser. At udveksle anbefalinger om en god bog, en god film eller en god opskrift er lykken for mig."
Vis mereVis mindre

B1.5 Konversation, kultur og grammatik - intermédiaire

9. februar - 25. maj

Tilmeld