Menu

B1.5 Konversation, kultur og grammatik - intermédiaire

Start
torsdag 23. februar
Pris
kr. 2.330
Nedsat pris
kr. 2.150
Lektioner
30
Start 23.02.2023
Periode 23.02.2023 til 15.06.2023
Lektioner 30
Holdnr. 3242-23
Underviser maîtrise didactique des langues et du français langue étrangère Canan Kurban
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale Meddeles
Tid tor 16.20 - 18.00
Pris kr. 2.330
Nedsat pris kr. 2.150
Tid tor 16.20 - 18.00

Mieux comprendre et parler français ! La langue au quotidien.
Mieux comprendre et parler le français ! La langue au quotidien. Nous parlerons de vos centres d'intérêts, vos activités, vos loisirs, vos voyages

Nous discuterons de l'actualité politique et culturelle, française et internationale, à partir d'articles, de vidéos et de podcasts issus des médias francophones.

Nous lirons des extraits de romans ou des nouvelles. Et pour continuer à améliorer votre niveau de langue, nous ferons des exercices de grammaire, vocabulaire et phonétique en fonction de vos besoins.

Tout le matériel utilisé sera mis en ligne.

Matériel
Moodle est une plateforme d'apprentissage en ligne que Studieskolen utilise pour tous ses cours. Une fois inscrit dans notre école, vous recevrez un code d'accès à Moodle qui vous permettra:


  • de voir le programme complet du cours, les documents utilisés pour chaque leçon

  • de vérifier le travail à préparer pour le cours suivant

  • de regarder des vidéos ou de découvrir d'autres documents que votre enseignant aura choisi spécialement pour votre classe

  • de recevoir et d'envoyer des messages à votre enseignant ou aux autres participants du cours

  • de rattraper les leçons manquées au cas où vous n'auriez pas pu venir


10-16 participants.

Canan Kurban

Canan er franskmand. Hun er fra Alsace og har en master i sprogdidaktik og fransk som fremmedsprog og derudover også en master i ‘Formation, Innovation, Recherche’ fra Université de Strassbourg.

Canan har undervist i Frankrig i 6 år og har været med i et Erasmusprojekt om undervisning i forskellige europæiske lande, og i denne forbindelse har hun været i praktik på Studieskolen.

Canan elsker at undervise, og hun lægger i særlig høj grad vægt på den mundtlige kommunikation i klassen. Hun underviser kun på fransk, men hjælper gerne på engelsk, hvis der er noget, som er særligt svært at forstå for klassen. Canans indgang til undervisning er, at alle får mest ud af at blive udsat for så meget fransk som muligt – hun taler langsomt og tydeligt og bruger både kropssprog og tavlen til at illustrere det franske sprog.

Canan går til dansk på Studieskolen, så hun kender fra egen krop, hvordan det føles, når udtalen driller eller ordene mangler – så må man udtrykke sig på en anden måde – det hele handler jo om kommunikation og om at blive forstået.

Canan anbefaler:
Hvis du gerne vil have mere fransk i hverdagen:

  • Lyt til fransk musik
  • Se franske film. Filmstriben har film for enhver smag
  • Se franske serier. På Netflix eller andre streamingtjenester kan du bl.a. finde: ‘10 pour cent’, ‘Plan coeur’, ‘Lupin’, ‘Extra French’, ‘H’, ‘Mental’, ‘Détox’ og ‘Le Bazar de la charité’

Hvis du gerne vil øve mere fransk:
“Find en tandempartner, som vil tale fransk med dig. Så kan I også øve den fransktalendes danskkundskaber. Det er faktisk meget sjovt at blive bevist om sit eget sprogs vanskeligheder, og det sætter fransk i et nyt lys. Der findes forskellige apps til sprogudveksling fx ‘HelloTalk’ eller ‘Tandem’.”

Vis mereVis mindre

B1.5 Konversation, kultur og grammatik - intermédiaire

23. februar - 15. juni

Tilmeld