Menu

A1.1 Fransk for begyndere - intensivt i uge 34

Start
mandag 21. august
Pris
kr. 2.125
Nedsat pris
kr. 1.995
Lektioner
22
Start 21.08.2023
Periode 21.08.2023 til 25.08.2023
Lektioner 22
Hold nr.: 5202-23
Underviser maîtrise ès information-communication Célia Piron Gelardi
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 112
Tid man 09.00 - 13.00
tir 09.00 - 13.00
ons 09.00 - 13.00
tor 09.00 - 13.00
fre 09.00 - 13.00
Pris kr. 2.125
Nedsat pris kr. 1.995
Tid man 09.00 - 13.00
tir 09.00 - 13.00
ons 09.00 - 13.00
tor 09.00 - 13.00
fre 09.00 - 13.00

Få en fransk forsmag på den gode ferie
Et kursus for dig, der slet ikke kan fransk, men gerne vil lære lidt, før du næste gang skal til Frankrig eller et andet fransktalende land.
Vi lover, at din rejse bliver sjovere, når du kan en lille smule fransk. Franskmændene ved godt, at det er svært at tale fransk, og de bliver så glade, når man prøver at komme dem i møde på selv meget basalt fransk.
Når du går til fransk fem dage i træk, så kan du virkelig mærke, hvor meget du lærer på kort tid - og glæde dig til din næste rejse.

Un café au lait, s'il vous plaît
Du lærer det allermest nødvendige, så du kan tale med fransktalende om særligt udvalgte emner. Du lærer blandt andet at sige goddag bonjour og farvel au revoir på forskellige måder - alt efter hvornår på dagen, du møder de lokale franskmænd, belgiere, canadiere eller andre fransktalende, og hvor høflig du vil være.
Du kommer også til at træne forskellige situationer, hvor du bestiller mad på en restaurant eller en bistro eller går på en café og drikker en espresso, en pastis eller et glas kold hvidvin i solen. Samtidig gennemgår vi de hyppigste udtryk og sætninger, så du kan købe ind i en forretning og indlede en kort, uformel samtale.

Du får fra starten et godt ordforråd, som du kan bruge, når du skal


 • hilse på andre, alt efter om du er dus eller Des med ham eller hende, du taler med

 • præsentere dig selv og din ægtefælle, ven, kæreste eller chef. Herunder hvor gamle I er, hvad I laver, og hvor I kommer fra

 • købe ind på det lokale marked. Særligt hvis du skal lave en lækker frokost, eller hvis du skal til bageren efter kage, croissanter eller baguette

 • lave en aftale med en kollega, en ven eller hos lægen


Du lærer også tallene og at bruge dem i konkrete sammenhænge. Blandt andet hvis du vil spørge, hvad klokken er, ligesom du lærer navnene på de forskellige ugedage.

Det vigtigste på begynderkurset er, at du kommer i gang med at tale sproget. Derfor skal du regne med at tale meget, så du får en god udtale. Samtidig lærer du den grundlæggende grammatik, så dine sætninger opbygges rigtigt. Men vi terper ikke, for det vigtigste er, at du bliver ved med at synes, det er sjovt at tale fransk.

Hvordan foregår timerne?
I hvert kapitel i undervisningsmaterialet arbejder vi med:

 • det vigtigste ordforråd

 • to små dialogtekster, der giver dig indsigt i både fransk sprog og kultur

 • grammatiske emner, fx bøjning og brug af udsagnsord i nutid

 • øvelser, hvor du arbejder med ordforråd og lærer at bruge ordene, når du taler fransk

 • udtale og melodien i fransk


Undervisningen er en blanding af klasseundervisning, gruppe- og pararbejde.
Vi kommer så langt, vi kan, på fransk, og efter behov gennemgår vi grammatikken på dansk.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får også adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

 • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

 • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

 • kommunikere med din underviser og dine medkursister

 • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetAmical A1 Livre de l'élève. ISBN 9782090386028 (grundbog).
Amical A1 Cahier d'activités. ISBN 9782090386035 (øvebog).
Begge bøger er fra forlaget CLE og giver et godt indblik i Frankrig, fransk kultur og fransktalende lande.
Vi læser kap. 1- 8. Du kan købe bøgerne i Den Franske Bogcafé, denfranskebogcafe.dk. Her får Studieskolens kursister en rabat på 5% på bøger. Du skal købe bøgerne, inden undervisningen starter. Underviseren uddeler 'Den lille nøgle til fransk grammatik', som er inkluderet i prisen.
Der er 8-14 kursister på holdet.

Tilmelding så tidligt som muligt. Sommerhold bliver hurtigt fyldt, så hvis du vil være sikker på en plads, så meld dig til eller kontakt fagkonsulenten.

Célia Piron Gelardi

Célia er indfødt franskmand. Hun er opvokset i Alperne og har studeret både i Spanien og i Frankrig. Célia er, hvad der svarer til cand.mag. i kommunikation. 
Desuden er hun uddannet som lærer i fransk som fremmedsprog på Grenoble universitet. Célia elsker at undervise voksne og er rigtig interesseret i at bruge nye indlæringsmetoder som cooperative learning, hvor man bl.a. lærer sprog ved at spille m.m.

"Mit råd: brug internetressourcer så meget som muligt! Til at læse franske artikler, købe e-bøger, høre fransk musik, se nye film og klassikere og meget mere. Det koster næsten ingenting, og du kan finde lige præcis, hvad du godt kan lide!
Læs korte artikler på le Journal Des Enfants, der tilbyder små artikler om aktuelle emner skrevet på let fransk."

 

Vis mereVis mindre

A1.1 Fransk for begyndere - intensivt i uge 34

21. august - 25. august

Tilmeld