Menu

A1 Sommerfransk- brush-up - intensivt i uge 28

Start
mandag 10. juli
Pris
kr. 2.125
Nedsat pris
kr. 1.995
Lektioner
22
Start 10.07.2023
Periode 10.07.2023 til 14.07.2023
Lektioner 22
Hold nr.: 5210-23
Underviser maîtrise ès information-communication Célia Piron Gelardi
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 113
Tid man 09.00 - 13.00
tir 09.00 - 13.00
ons 09.00 - 13.00
tor 09.00 - 13.00
fre 09.00 - 13.00
Pris kr. 2.125
Nedsat pris kr. 1.995
Tid man 09.00 - 13.00
tir 09.00 - 13.00
ons 09.00 - 13.00
tor 09.00 - 13.00
fre 09.00 - 13.00

Bliv bedre til fransk på en uge
Kom og brug en uge på at få pudset dit begynderfransk af, så du kan blive klar til letøvet-holdene på A2 efter sommerferien eller til at tale lidt mere fransk i sommerferien. Du har gået på et par af vores franskhold på A1, eller også har du noget rustent fransk med i bagagen fx fra folkeskolen eller gymnasiet. Nu er du klar til at bruge en uge på at tale friere på fransk og blive bedre til at kommunikere i dagligdagssituationer.
Du får børstet udtalen af, du får et større ordforråd og mere styr på grammatikken, men først og fremmest bliver du bedre til at tale fransk.

I løbet af ugen bliver du bedre til at forstå fransk, så du kan klare dig i små hverdagssituationer på fransk på din næste rejse til et fransktalende land. Det er intensivt og sjovt at bruge en uge på at tale fransk. Så du kan allerede få glæde af kurset i løbet af sommeren. Franskmænd og andre fransktalende bliver simpelthen så glade, når vi prøver at kommunikere på fransk. De ved godt, at fremmedsprog er svære at lære, og det er jo et plus, at du har valgt at lære fransk.

Du lærer at begå dig i helt enkle situationer, når du fx skal:


  • hilse på andre - hvornår skal du være Des/dus med franskmændene?

  • præsentere dig selv og andre

  • spørge, hvordan det går

  • forklare, hvorfor du vil lære fransk

  • købe indHvordan foregår timerne?
Undervisningen er en blanding af klasseundervisning, gruppe- og pararbejde.
Vi kommer så langt, vi kan, på fransk, for vi vil så gerne styrke dig i at blive god til at afkode franskmænd i forskellige situationer. Det kan godt være, at du ikke forstår hele den franske sætning, men franskmændene taler jo også med kroppen - og når du er i en bestemt situation, så kan du ofte forstå en masse fransk, selvom du ikke lige kender de specifikke ord. Du bliver meget bedre til aflæse franske håndtegn, ansigtsudtryk og ikke mindst de lyde, som understøtter det franske sprog, og som ikke står i ordbogen.

Undervisningsmateriale
Underviseren uddeler undervisningsmaterialet, som er inkluderet i kursusprisen.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Moodle er Studieskolens online læringsmiljø, som vi bruger på alle kurser. Du får en personlig adgang til Moodle, og så du kan:

  • finde information om de enkelte undervisningsgange

  • få adgang til hjemmearbejde

  • se videoer og andet ekstra materiale, som din underviser lægger op

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister.

  • følge med og indhente de forsømte, hvis du bliver syg eller er fraværende i løbet af kurset.Praktiske oplysninger
På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Frankrig eller fransktalende lande, med fransktalende familie eller partner eller interesserer sig for sprog og som er optaget af kultur og samfundsspørgsmål. Vores kursister har en høj fremmødeprocent og er meget optaget af at lære fransk i en god stemning, hvor der er let til latter, hvis grammatikken eller udtalen driller.
8-14 kursister.

Tilmelding så tidligt som muligt. Sommerhold bliver hurtigt fyldt, så hvis du vil være sikker på en plads, så meld dig til eller kontakt fagkonsulenten.

Célia Piron Gelardi

Célia er indfødt franskmand. Hun er opvokset i Alperne og har studeret både i Spanien og i Frankrig. Célia er, hvad der svarer til cand.mag. i kommunikation. 
Desuden er hun uddannet som lærer i fransk som fremmedsprog på Grenoble universitet. Célia elsker at undervise voksne og er rigtig interesseret i at bruge nye indlæringsmetoder som cooperative learning, hvor man bl.a. lærer sprog ved at spille m.m.

"Mit råd: brug internetressourcer så meget som muligt! Til at læse franske artikler, købe e-bøger, høre fransk musik, se nye film og klassikere og meget mere. Det koster næsten ingenting, og du kan finde lige præcis, hvad du godt kan lide!
Læs korte artikler på le Journal Des Enfants, der tilbyder små artikler om aktuelle emner skrevet på let fransk."

 

Vis mereVis mindre

A1 Sommerfransk- brush-up - intensivt i uge 28

10. juli - 14. juli

Tilmeld