Menu

B1 Français en français - conversation - intensivt i uge 34

Start
mandag 21. august
Pris
kr. 1.930
Nedsat pris
kr. 1.810
Lektioner
20
Start 21.08.2023
Periode 21.08.2023 til 25.08.2023
Lektioner 20
Hold nr.: 5234-23
Underviser maîtrise didactique des langues et du français langue étrangère Canan Kurban
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 108
Tid man 10.00 - 13.30
tir 10.00 - 13.30
ons 10.00 - 13.30
tor 10.00 - 13.30
fre 10.00 - 13.30
Pris kr. 1.930
Nedsat pris kr. 1.810
Tid man 10.00 - 13.30
tir 10.00 - 13.30
ons 10.00 - 13.30
tor 10.00 - 13.30
fre 10.00 - 13.30

Bliv bedre til fransk og bliv klar til kursusstart i september

Savner du at få talt fransk? Er det lidt rustent, men alligevel ikke så langt væk? Så kom og brug en uge på at styrke dit franske på Studieskolen. Det er intenst, det er lærerigt og du bliver meget bedre til at formulere dig på fransk. Kurset passer til dig, der lige er blevet færdig eller næsten færdig med A2-niveauet for let øvede, eller dig der har været i gang på B1 i kort tid. Efter dette kursus kan du melde dig til et B1-hold til september.

Vi taler om dagens Frankrig, nyheder, kultur, samfund, film og ferie gennem forskellige teksttyper - vi læser lettere avisartikler, korte historier, lytter til sange og taler om film. Vi træner både udtalen og forståelse gennem lytteøvelser.

Du får frisket din franske grammatik op på en sjov og dynamisk måde. Vi diskuterer forskellene mellem dansk og fransk kultur og mentalitet.

Arbejdsformer og -sprog
Vi taler en masse fransk i par, grupper og plenum på baggrund af lettere tekster og forskellige situationer fra hverdags- og ferielivet - på den måde får du bedre styr på ord og vendinger, som du kan bruge, når du fx er på rejse i et fransktalende land. Har du brug for at få repeteret et specielt grammatisk emne, er der også plads til det.
På dette hold taler underviseren kun fransk, men bare rolig, du kan forstå det meste af det hun siger, også når der er ord, som du ikke kender, da hun både bruger meget kropssprog og siger den samme sætning på flere forskellige måder. Det hjælper dig til at blive god til afkodningsstrategier, som du selv kan bruge, når du er i et fransktalende land. Og underviseren taler også engelsk og lidt dansk, så i en snæver vending så kan du godt få hjælp på et andet sprog, men det er en god øvelse at komme i et fransk sprogbad, når du er til undervisning.

Undervisningsmateriale
Vi tilpasser materialet til holdets behov, vi sammensætter relevante tekster, øvelser og andre materialer fra gang til gang. Materialet er inkluderet i prisen, og underviseren deler det ud i klassen eller lægger det online på Moodle.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


 • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

 • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

 • kommunikere med din underviser og dine medkursister

 • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetFind dit niveau i fransk
Skal du finde det rigtige kursus, der passer lige til dig? Så tag vores online sprogtest i fransk. Når du har taget testen, kan vores sprogkonsulent nemmere vejlede dig til det helt rigtige kursus https://www.studieskolen.dk/da/sprogtest.

Praktiske oplysninger
På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Frankrig eller fransktalende lande, har fransktalende familie eller partner, folk, der interesserer sig for sprog, er optaget af kultur og samfundsspørgsmål eller blot vil lære fransk. På Studieskolen lærer du fransk i en god atmosfære, hvor der er let til smil, hvis grammatikken eller udtalen driller.


Speak French more fluently and pronounce the language correctly
This course is for you if you want to broaden your vocabulary and learn how to pronounce the language correctly. This course is designed to get you to talk together as much as possible and improve your fluency and confidence.

The topics will be selected according to what you and the other students would like to talk about, but we usually discuss some of the following subjects: social media, travel and culture and sport. There will also be a focus on using language to handle everyday, practical situations such as ordering food in a restaurant, cooking and recipes, asking for and giving directions and checking into a hotel.

Because you will be learning many new words on the course, there will also be a focus on pronunciation such as syllables and word stress and you will learn some new techniques for pronouncing the language correctly. To make you speak more French as fast as possible the teacher will be speaking French all the time. You can get help in English if needed.

This is not a grammar course, but at this level, grammatical mistakes are quite common and they can stop you holding a fluent and accurate conversation. So your teacher will spend some time explaining any grammar mistakes that you and your fellow students make.

Some lessons will be based on role-plays, where you will work together in groups to solve a particular task. These fun lessons have been developed by the teachers to get you to talk together as much as possible.

Teaching material
Material will come from a variety of sources and be handed out in class or via the on-line learning platform Moodle.

Overview of the course layout and material
You will receive access to our online digital platform, Moodle. Moodle provides a comprehensive overview of the entire course. You will also be able to contact your classmates and discuss the activities taking place in your class.

On Moodle you can:

 • see the plan for the course, the individual teaching sessions and homework

 • see teaching materials including extra materials such as videos

 • communicate with your teacher and your fellow students

 • follow up and catch up on lessons missed if you are absent during the coursePreparation time: approx. 1-2 hours.
8-14 participants.

Tilmelding så tidligt som muligt. Sommerhold bliver hurtigt fyldt, så hvis du vil være sikker på en plads, så meld dig til eller kontakt fagkonsulenten.

Canan Kurban

Canan er franskmand. Hun er fra Alsace og har en master i sprogdidaktik og fransk som fremmedsprog og derudover også en master i ‘Formation, Innovation, Recherche’ fra Université de Strassbourg.

Canan har undervist i Frankrig i 6 år og har været med i et Erasmusprojekt om undervisning i forskellige europæiske lande, og i denne forbindelse har hun været i praktik på Studieskolen.

Canan elsker at undervise, og hun lægger i særlig høj grad vægt på den mundtlige kommunikation i klassen. Hun underviser kun på fransk, men hjælper gerne på engelsk, hvis der er noget, som er særligt svært at forstå for klassen. Canans indgang til undervisning er, at alle får mest ud af at blive udsat for så meget fransk som muligt – hun taler langsomt og tydeligt og bruger både kropssprog og tavlen til at illustrere det franske sprog.

Canan går til dansk på Studieskolen, så hun kender fra egen krop, hvordan det føles, når udtalen driller eller ordene mangler – så må man udtrykke sig på en anden måde – det hele handler jo om kommunikation og om at blive forstået.

Canan anbefaler:
Hvis du gerne vil have mere fransk i hverdagen:

 • Lyt til fransk musik
 • Se franske film. Filmstriben har film for enhver smag
 • Se franske serier. På Netflix eller andre streamingtjenester kan du bl.a. finde: ‘10 pour cent’, ‘Plan coeur’, ‘Lupin’, ‘Extra French’, ‘H’, ‘Mental’, ‘Détox’ og ‘Le Bazar de la charité’

Hvis du gerne vil øve mere fransk:
“Find en tandempartner, som vil tale fransk med dig. Så kan I også øve den fransktalendes danskkundskaber. Det er faktisk meget sjovt at blive bevist om sit eget sprogs vanskeligheder, og det sætter fransk i et nyt lys. Der findes forskellige apps til sprogudveksling fx ‘HelloTalk’ eller ‘Tandem’.”

Vis mereVis mindre

B1 Français en français - conversation - intensivt i uge 34

21. august - 25. august

Tilmeld