Menu

B2/C1 Actualités et conversation - semi-intensivt uge 26, 27 og 28

Start
tirsdag 27. juni
Pris
kr. 1.740
Nedsat pris
kr. 1.630
Lektioner
18
Start 27.06.2023
Periode 27.06.2023 til 13.07.2023
Lektioner 18
Hold nr.: 5260-23
Underviser maîtrise didactique des langues et du français langue étrangère Canan Kurban
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 108
Tid tir 17.30 - 20.00
tor 17.30 - 20.00
Pris kr. 1.740
Nedsat pris kr. 1.630
Tid tir 17.30 - 20.00
tor 17.30 - 20.00

Aimez-vous parler français ?
Ce cours s'adresse à des apprenant-e-s ayant une bonne connaissance du français.

L'objectif est d'améliorer vos compétences orales et de compréhension de la langue.

L'actualité française
Ce cours est basé sur l'actualité française.
Grâce à des supports variés et authentiques, nous nous intéresserons aux Français d'aujourd'hui, à la politique, au cinéma, à l'éducation et à tous les thèmes qui sont abordés en France en ce moment.
Deux fois par semaine, nous nous réunirons pour discuter d'un nouveau sujet. L'accent sera mis sur la communication, mais la grammaire ne sera pas oubliée. Nous travaillerons également la prononciation et enrichirons notre vocabulaire.

Matériel
Moodle est une plateforme d'apprentissage en ligne que Studieskolen utilise pour tous ses cours. Une fois inscrit dans notre école, vous recevrez un code d'accès à Moodle qui vous permettra:


  • de voir le programme complet du cours, les documents utilisés pour chaque leçon

  • de vérifier le travail à préparer pour le cours suivant

  • de regarder des vidéos ou de découvrir d'autres documents que votre enseignant aura choisi spécialement pour votre classe

  • de recevoir et d'envoyer des messages à votre enseignant ou aux autres participants du cours

  • de rattraper les leçons manquées au cas où vous n'auriez pas pu venirLe matériel est distribué en classe et est inclus dans le prix.
8-14 participants.

Canan Kurban

Canan er franskmand. Hun er fra Alsace og har en master i sprogdidaktik og fransk som fremmedsprog og derudover også en master i ‘Formation, Innovation, Recherche’ fra Université de Strassbourg.

Canan har undervist i Frankrig i 6 år og har været med i et Erasmusprojekt om undervisning i forskellige europæiske lande, og i denne forbindelse har hun været i praktik på Studieskolen.

Canan elsker at undervise, og hun lægger i særlig høj grad vægt på den mundtlige kommunikation i klassen. Hun underviser kun på fransk, men hjælper gerne på engelsk, hvis der er noget, som er særligt svært at forstå for klassen. Canans indgang til undervisning er, at alle får mest ud af at blive udsat for så meget fransk som muligt – hun taler langsomt og tydeligt og bruger både kropssprog og tavlen til at illustrere det franske sprog.

Canan går til dansk på Studieskolen, så hun kender fra egen krop, hvordan det føles, når udtalen driller eller ordene mangler – så må man udtrykke sig på en anden måde – det hele handler jo om kommunikation og om at blive forstået.

Canan anbefaler:
Hvis du gerne vil have mere fransk i hverdagen:

  • Lyt til fransk musik
  • Se franske film. Filmstriben har film for enhver smag
  • Se franske serier. På Netflix eller andre streamingtjenester kan du bl.a. finde: ‘10 pour cent’, ‘Plan coeur’, ‘Lupin’, ‘Extra French’, ‘H’, ‘Mental’, ‘Détox’ og ‘Le Bazar de la charité’

Hvis du gerne vil øve mere fransk:
“Find en tandempartner, som vil tale fransk med dig. Så kan I også øve den fransktalendes danskkundskaber. Det er faktisk meget sjovt at blive bevist om sit eget sprogs vanskeligheder, og det sætter fransk i et nyt lys. Der findes forskellige apps til sprogudveksling fx ‘HelloTalk’ eller ‘Tandem’.”

Vis mereVis mindre

B2/C1 Actualités et conversation - semi-intensivt uge 26, 27 og 28

27. juni - 13. juli

Tilmeld