Menu

A2.4 Fransk for let øvede (trin 4 af 5)

Start
mandag 17. april
Pris
kr. 1.795
Nedsat pris
kr. 1.615
Lektioner
30
Start 17.04.2023
Periode 17.04.2023 til 26.06.2023
Lektioner 30
Holdnr. B3225-23
Underviser master de français langue étrangère Jonathan L-V. Lévy
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 113
Tid man 18.30 - 21.00
Pris kr. 1.795
Nedsat pris kr. 1.615
Tid man 18.30 - 21.00

Attention
På dette hold bliver du bedre til at tale om naboskab, kærlighed, venskaber og dyrevenner. Vi træner de mange gloser, der handler om følelser, og du lærer at sætte ord på, hvad du sætter pris på ved en kæreste eller en god ven eller din hund. Vi har også et helt kapitel om umulige naboer, der spiller høj musik, hvad du kan gøre ved det, og hvordan du fortæller, at du er frustreret.

Samtidig får du styrket dit ordforråd omkring parforholdstyper. Blandt andet om folk er kærester, bor sammen eller er gift. Og igen om de er gift på rådhuset eller i kirken. Du bliver også introduceret til den særlige franske ægteskabserklæring pacs, som oprindelig blev indført til homoseksuelle, men som nu også bruges af heteroseksuelle par.
Vi taler om nytårsforsætter og om unge, som har svært ved at flytte hjemmefra i Frankrig.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetLærebøger:
Amical A2 Livre de l'élève. ISBN 9782090386059 (grundbog).
Amical A2 Cahier d'activités. ISBN 9782090386066 (øvebog).
Vi læser kapitel 16-18 og kapitel 22. Du kan købe bøgerne i Den Franske Bogcafé, denfranskebogcafe.dk. Her får Studieskolens kursister 5% rabat på bøger.

Praktisk
A2.4 Fransk er for dig, der har fulgt undervisningen i A2.3. A2.4 er det næstsidste trin på A2-niveauet for let øvede, og du vil herefter være klar til A2.5. Er du i tvivl om dit niveau, så tag den grundige test på studieskolen.dk/sprogtest.

Dette hold startede som A2.3. Nu er vi nået til næste trin A2.4, og der er ledige pladser, så kom og vær med.

Forberedelsestid: Ca. 2 timer

Jonathan L-V. Lévy

Jonathan er franskmand. Han er opvokset i Paris og har studeret både i Danmark og Frankrig. Han har en bachelor i historie og en cand.mag. i kunsthistorie fra Sorbonne Universitet. Han blev desuden også læreruddannet i Danmark (Københavns Professionshøjskole) og blev uddannet cand.mag. i fransk/engelsk som fremmedsprog på Montpellier Universitet.

Jonathan elsker at undervise i fransk og inddrager gerne sin viden om fransk skønlitteratur, film og billedkunst for at gøre undervisningen mere levende.

”Mit råd: Lyt til så meget fransk musik som muligt og læs sangteksterne, mens du lytter til din(e) yndlingssang(e). Hjemmesiden Lyricstraining er i denne sammenhæng et meget nyttigt værktøj til at træne sin lytteforståelse og staveevner på en sjov måde - og den findes også som app, når du keder dig mens du venter på bussen!"

Vis mereVis mindre

A2.4 Fransk for let øvede (trin 4 af 5)

17. april - 26. juni

Tilmeld