Menu

A2 Brush-up fransk flex - for let øvede

Start
onsdag 12. april
Pris
kr. 1.795
Nedsat pris
kr. 1.615
Lektioner
30
Start 12.04.2023
Periode 12.04.2023 til 14.06.2023
Lektioner 30
Holdnr. B3228-23
Underviser master de lettres modernes Marc-Antoine Seddoh
 
Sted Vognmagergade 8, stuen
Lokale V023
Tid ons 16.45 - 18.25
Pris kr. 1.795
Nedsat pris kr. 1.615
Tid ons 16.45 - 18.25

b>Fransk flex - undervisning i klassen og hjemme
Vi mødes på Studieskolen én gang om ugen i to undervisningstimer. Her gennemgår underviseren ordforråd, udtale og basal grammatik, og du får masser af mulighed for at øve dig i at tale fransk med både underviseren og dine medkursister.
Derudover er der en lektion mere, som du kan lægge fleksibelt i løbet af ugen. Det er det, vi kalder flex. I denne lektion arbejder du selv derhjemme med en række materialer, underviseren giver dig. På denne måde når vi det samme som på andre hold, selvom vi mødes i kortere tid, fordi du selv sidder og arbejder med sproget derhjemme med bl.a. selvrettende øvelser, og så kan vi fokusere på masser af mundtlige øvelser, når vi ses i klassen. På dette niveau konsoliderer du det fransk, som du har lært indtil nu, og du får udvidet ordforrådet og bliver bedre til at ramme den franske melodi, når du taler.

Bliv meget bedre til fransk
Nu er du færdig med Amical A2 og har gået til fransk i over 200 lektioner, eller måske har du på anden vis opnået dette niveau.
Nu er det tid til at tale en masse fransk.
Du har allerede et godt basiskendskab til fransk og kan klare dig i de fleste dagligdagssituationer, så længe sproget er enkelt. Nu skal du tale fransk med lidt mere finesse. Du får forskellige typer tekster, der varierer i genre, formål, ordforråd, længde og sværhedsgrad, så du gradvis lærer at forstå og bruge et lidt mere nuanceret og varieret fransk både mundtligt og skriftligt.
Brush-up
Efter Amical A2 er samtale og repetition i centrum. Der er masser af gode emner på programmet - franske film, turisme i Frankrig og ikke mindst fransk cuisine og meget mere. Vi taler om sprogets muligheder og dybder, så du bliver bedre til fransk hver eneste uge.
Hvorfor er det nu, at franskmændene går sådan op i forskellen på passé composé og imparfait? Giver det virkelig en helt anden dynamik og betydning, når du kan veksle rigtigt mellem datiderne? Du bliver sikker i forskellen på depuis og pendant og ikke mindst qui og que og mange af de andre sproglige nuancer, som giver dig et præcist og smukt fransk.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetUndervisningsmateriale
Underviseren medbringer tekster og disse er inkluderet i kursusprisen.
Praktiske oplysninger
A2.5 er det sidste trin på A2- niveauet for let øvede inden B1.1. På dette hold taler vi og repeterer ekstra meget, så du bliver klar til B1.1.
Er du i tvivl om dit niveau, så tag den grundige test på studieskolen.dk/sprogtest.

Praktisk
A2 Brush-up er for dig, der har fulgt undervisningen i A2.5 eller noget tilsvarende, men gerne vil have pudset dit fransk lidt mere af, inden du går i gang med næste niveau B1 - konversation. Er du i tvivl om dit niveau, så tag den grundige test på studieskolen.dk/sprogtest.

Dette hold startede som A2.5 og brush-up. Nu er vi nået til brush-up-delen, og der er ledige pladser, så kom og vær med.
Forberedelsestid: Ca. 2 timer

Marc-Antoine Seddoh

Marc-Antoine er født i Paris i Frankrig og har boet i Danmark siden 2018. Han har en bachelorgrad i film og fransk litteratur og en kandidatgrad i fransk litteratur.  Derudover har han taget læreruddannelsen i fransk som fremmedsprog fra Université Sorbonne Nouvelle i Paris. Han har undervist elever fra hele verden i fransk siden 2014 og har arbejdet tre år som fransklærer på Lycée français Prins Henrik i København.

Marc-Antoine kan godt lide kunst, han danser salsa, og han er vild med at lære nye sprog, møde nye kulturer og mennesker samt at dele sin egen kærlighed til fransk kultur og sprog. For Marc-Antoine er klasseværelset et rum, hvor deltagerne skal være aktive – de skal både tale med hinanden og med ham for at forbedre deres fransk. Han har fokus på kulturmødet i sprogindlæringen, og han bruger mange videoer, sange, filmbidder og anbefaler gerne bøger i sin undervisning. Det skal være en sjov og kulturel oplevelse at lære at tale fransk. Personligt lærer Marc-Antoine også meget af sine kursister – både om Danmark og om danskernes forestillinger om Frankrig.

Marc-Antoine anbefaler:
”At læse og at lytte er selvfølgelig supervigtigt. Vores hjerne er skabt til at lære sprog, men vi skal være tålmodige.
Det er muligt at finde mange franske film og serier på Netflix eller andre platforme. Der er også mange gratis programmer på Arte.tv med franske undertekster, som fx Le Dessous des cartes (om geopolitik) eller Philosophie.
Fransk litteratur rummer mange fantastiske bøger, der fortjener at blive læst. Nogle forfattere er faktisk ikke så svære at læse, fx Albert Camus eller Marguerite Duras. Det er en god idé at forpligte sig til at bruge 10 minutter om dagen på fransk fx ved at bruge en app som Duolingo eller Babbel på telefonen. Det er et godt supplement til franskundervisningen.”

Vis mereVis mindre

A2 Brush-up fransk flex - for let øvede

12. april - 14. juni

Tilmeld