Menu

B1.2 Hverdagsfransk - intermédiaire - online

Start
onsdag 12. april
Pris
kr. 1.165
Nedsat pris
kr. 1.075
Lektioner
15
Start 12.04.2023
Periode 12.04.2023 til 14.06.2023
Lektioner 15
Holdnr. B3237-23
Underviser maîtrise ès information-communication Célia Piron Gelardi
 
Sted online
Lokale Zoom
Tid ons 08.40 - 10.00
Pris kr. 1.165
Nedsat pris kr. 1.075
Tid ons 08.40 - 10.00

Envie de parler en français en ligne ?
Fransk fjernundervisning er for dig, som gerne vil videre med fransk hjemmefra. På holdet har vi det samme program som klassisk klasseundervisning, men du deltager fra din computer eller tablet. Du deltager online i det virtuelle klasseværelse via programmet Zoom, og du får adgang til en skattekiste af øvelser, tekster, videoer og lydfiler på vores læringsplatform Moodle.
Vi træner dit ordforråd i hverdagssituationer gennem øvelser, samtaler og spil - alt sammen i en afslappet atmosfære. Vi interesserer os for fransk kultur og aktuelle samfundsforhold: vi læser artikler, ser videoer og taler om det. Vi genopfrisker grammatik efter behov og træner din udtale gennem forskellige øvelser. Målet er at du bliver bedre til at forstå talt fransk og bedre til at tale fransk, så du kan klare dig i forskellige hverdagssituationer. Derudover får du mulighed for at udvide dit kulturkendskab til flere fransktalende lande.

Hvordan foregår timerne?
Vi taler fransk i timerne, lige fra første gang, så du får øvelse i både at tale og forstå fransk. Du skal arbejde med sproget på mange forskellige måder for at få det ind under huden og ud af munden. Vi kan sagtens tale med hinanden, selvom det foregår som fjernundervisning.

Teknikken arbejder for dig
Du behøver ikke være en teknikhaj for at deltage. Før hver lektion får du et link til det virtuelle klasseværelse. Din oplevelse af undervisningen bliver bedst, hvis dit webkamera og din mikrofon er af en rimelig kvalitet.
Som onlinekursist deltager du i undervisningen i Zooms virtuelle klasseværelse, hvor du både kan tale med din underviser, række hånden op og arbejde i mindre grupper med de andre kursister.
Undervisningen består af 2 lektioner af 45 minutter. Selvfølgelig opdelt af frikvarter, hvor du kan forlade "klassen" eller småsnakke med underviseren eller dine medkursister online, ligesom hvis der havde været tale om et fysisk kursus.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får også adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Praktisk
Den eneste bog, du skal købe forud for kurset, er Grammaire progressive du français. Niveau intermédiaire. Nouvelle édition. 4e édition (CLE) ISBN 9782090381030. Fx i Den Franske Bogcafé, www.denfranskebogcafe.dk. Husk at sige, at du er kursist på Studieskolen, så får du nemlig 5% rabat på bøger.

Find dit niveau i fransk
Skal du finde det rigtige kursus, der passer lige til dig? Så tag vores online sprogtest i fransk. Når du har taget testen, kan vores sprogkonsulent nemmere vejlede dig til det helt rigtige kursus https://www.studieskolen.dk/da/sprogtest.

Forberedelsestid: ca. 1,5 time om ugen.
Hver uge har du hjemmearbejde. Vi anbefaler, at du deler lektierne op over et par dage, så du jævnligt kommer i kontakt med det franske sprog, så sidder alle de nye ord nemlig meget bedre fast. Vi sørger for et omfattende multimedialt materiale: videoer, lydfiler og interaktive øvelser, så der er masser at af muligheder for at lytte til fransk og arbejde med forskellige typer øvelser - alt efter hvor meget tid du kan sætte af til hjemmearbejde.
Dette hold er oprindeligt et dobbelthold. Nu er vi nået til anden del, og der er ledige pladser. Så kom og vær med.
10-12 deltagere.

Célia Piron Gelardi

Célia er indfødt franskmand. Hun er opvokset i Alperne og har studeret både i Spanien og i Frankrig. Célia er, hvad der svarer til cand.mag. i kommunikation. 
Desuden er hun uddannet som lærer i fransk som fremmedsprog på Grenoble universitet. Célia elsker at undervise voksne og er rigtig interesseret i at bruge nye indlæringsmetoder som cooperative learning, hvor man bl.a. lærer sprog ved at spille m.m.

"Mit råd: brug internetressourcer så meget som muligt! Til at læse franske artikler, købe e-bøger, høre fransk musik, se nye film og klassikere og meget mere. Det koster næsten ingenting, og du kan finde lige præcis, hvad du godt kan lide!
Læs korte artikler på le Journal Des Enfants, der tilbyder små artikler om aktuelle emner skrevet på let fransk."

 

Vis mereVis mindre

B1.2 Hverdagsfransk - intermédiaire - online

12. april - 14. juni

Tilmeld