Menu

Japansk 2

Start
tirsdag 8. september
Pris
kr. 1.980
Nedsat pris
kr. 1.765
Lektioner
36
Start 08.09.2020
Periode 08.09.2020 til 26.01.2021
Lektioner 36
Holdnr. 1688-20
Underviser cand.mag. Evi Egholm
 
Sted Gothersgade 14, 1. Sal
Lokale 106A
Tid tir 17.15 - 18.55
Pris kr. 1.980
Nedsat pris kr. 1.765
Tid tir 17.15 - 18.55

Brug dit japanske mere aktivt
Vi holder fokus på praktisk dagligdags kommunikation, og du øger og nuancerer det ordforråd, som du har lært tidligere. Du bliver bedre til selv at danne sætninger, og du lærer at udtrykke dig med mere komplicerede og naturlige sætninger.

Du lærer fx at


  • fortælle, hvad du føler

  • beskrive ting og steder

  • skrive en simpel e-mail og små beskeder

  • fortælle om dine planer

  • spørge lidt mere detaljeret ind til andres familie- og arbejdsforholdDu bliver sikker i at bruge hiragana og katakana, og du lærer de første kanji (kinesiske skrifttegn). Du får også et større kendskab til japansk kultur, historie og samfundsforhold.

Hvordan foregår timerne?
Undervisningen er meget varieret med forskellige øvelser. Vi bruger fx mange gruppeøvelser, så du får god tid til at tale. Vi lægger nemlig vægt på, at du bliver god til at danne dine egne sætninger. Vi bruger også spil og quizzer. Der er nemme lytteøvelser, så du bliver god til at forstå japansk.

Undervisningsmateriale
Genki 1: An Integrated Course in Elementary Japanese, 2nd edition, ISBN 9784789014403. Du kan købe bogen på amazon.co.uk eller academicbooks.dk. Vi beder dig købe den, inden kurset starter. Vi arbejder med kapitel 4-7.
Underviseren uddeler ekstramateriale som øvelsesark og tekster til podcasts m.fl. I klassen.

Praktiske oplysninger
Du kan se lektier og ekstramateriale og kommunikere med din underviser og dine medkursister på vores online undervisningsplatform Moodle.

Kurset passer til dig, der allerede har lært lidt grundlæggende japansk, svarende til undervisningen på Japansk 1. Du har et basalt ordforråd og kan danne enkle sætninger om dig selv. Du kan også stille nogle simple spørgsmål og kender tallene.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.

NB! Vi forventer, at vi kan køre kurset som normal klasseundervisning, men vi følger altid myndighedernes anbefalinger. Derfor vil vi i august tage bestik af situationen og foretage eventuelle justeringer på holdene, fx i forhold til hvor mange kursister der kan sidde i et lokale, om vi skal omlægge noget til fjernundervisning og lignende.

Evi Egholm

Evi Egholm er cand.mag. i Asienstudier med sidefag i Komparative Kulturstudier og et års studieophold på Waseda Universitet.

Udover at undervise i japansk på Studieskolen underviser hun til daglig i almindelige skolefag og japansk på to institutioner for unge voksne med særlige behov.

Vis mereVis mindre

Japansk 2

8. september - 26. januar

Tilmeld