Menu

Japansk 3

Start
onsdag 9. september
Pris
kr. 1.980
Nedsat pris
kr. 1.765
Lektioner
36
Start 09.09.2020
Periode 09.09.2020 til 27.01.2021
Lektioner 36
Holdnr. 1690-20
Underviser cand.mag. Evi Egholm
 
Sted Gothersgade 14, 1. Sal
Lokale 106
Tid ons 17.15 - 18.55
Pris kr. 1.980
Nedsat pris kr. 1.765
Tid ons 17.15 - 18.55

Tal endnu mere japansk
Vi holder fokus på praktisk dagligdags kommunikation, og du øger og nuancerer det ordforråd, som du har lært tidligere. Du bliver bedre til selv at danne sætninger, og du lærer at udtrykke dig med mere komplicerede og naturlige sætninger.

Du lærer fx


  • forskellen på formel og uformel tale

  • at fortælle din mening og spørge ind til andres

  • at fortælle om dit arbejde og dine interesser

  • at tale lidt mere detaljeret om dine planer

  • at genfortælle noget andre har sagt

  • at skrive 50-60 nye kanjiVi hører små nyheder og bruger dem som udgangspunkt for diskussion i klassen. Vi taler desuden om forskellige aspekter af moderne japanske kultur- og samfundsforhold.

Hvordan foregår timerne?
Undervisningen er meget varieret med forskellige øvelser. Vi bruger fx mange gruppeøvelser, så du får god tid til at tale. Vi lægger nemlig vægt på, at du bliver god til at danne dine egne sætninger. Vi bruger også spil og quizzer. Der er nemme lytteøvelser, så du bliver god til at forstå japansk.

Undervisningsmateriale
Genki 1: An Integrated Course in Elementary Japanese, 2nd edition, ISBN 9784789014403. Du kan købe bogen på amazon.co.uk eller academicbooks.dk. Vi beder dig købe den, inden kurset starter. Vi arbejder med kapitel 8-12.
Underviseren uddeler ekstramateriale som øvelsesark og tekster til podcasts m.fl. I klassen.

Praktiske oplysninger
Du kan se lektier og ekstramateriale og kommunikere med din underviser og dine medkursister på vores online undervisningsplatform Moodle.

Kurset passer til dig, der har fået japanskundervisning i ca. 70-80 lektioner. Du kan skrive ca. 50 kanji.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.

NB! Vi forventer, at vi kan køre kurset som normal klasseundervisning, men vi følger altid myndighedernes anbefalinger. Derfor vil vi i august tage bestik af situationen og foretage eventuelle justeringer på holdene, fx i forhold til hvor mange kursister der kan sidde i et lokale, om vi skal omlægge noget til fjernundervisning og lignende.

Evi Egholm

Evi Egholm er cand.mag. i Asienstudier med sidefag i Komparative Kulturstudier og et års studieophold på Waseda Universitet.

Udover at undervise i japansk på Studieskolen underviser hun til daglig i almindelige skolefag og japansk på to institutioner for unge voksne med særlige behov.

Vis mereVis mindre

Japansk 3

9. september - 27. januar

Tilmeld