Menu

Japansk 7

Start
torsdag 10. september
Pris
kr. 1.980
Nedsat pris
kr. 1.765
Lektioner
36
Start 10.09.2020
Periode 10.09.2020 til 28.01.2021
Lektioner 36
Holdnr. 1693-20
Underviser cand.mag. Diana Bang Udesen
 
Sted Gothersgade 14, 1. Sal
Lokale 106A
Tid tor 18.15 - 19.55
Pris kr. 1.980
Nedsat pris kr. 1.765
Tid tor 18.15 - 19.55

For dig, der har kendskab til japansk svarende til ca. 170 timers undervisning. Vi arbejder med at konsolidere, udvikle og nuancere din allerede solide forståelse af japansk. Vi supplerer lærebogen med autentisk materiale i forskellige genrer og hører lettere nyheder, som vi efterfølgende diskuterer i klassen. Vi lægger vægt på øvelser, der fremmer selvstændig produktion af sprog. Vi fortsætter med at forbedre skrivefærdigheden ved at skrive dagbog, mails, beskeder m.m.

Du har kendskab til kanji svarende til Genki 1+2 og kan forvente at lære yderligere min. 100 tegn.

Lærebog: Akira Miura & Naomi Hanaoka McGloin: An Integrated Approach to Intermediate Japanese (2 CD-ROM), Revised Edition 2008. Dertil supplerende materiale, som bliver uddelt på holdet.

NB! Vi forventer, at vi kan køre kurset som normal klasseundervisning, men vi følger altid myndighedernes anbefalinger. Derfor vil vi i august tage bestik af situationen og foretage eventuelle justeringer på holdene, fx i forhold til hvor mange kursister der kan sidde i et lokale, om vi skal omlægge noget til fjernundervisning og lignende.

Diana Bang Udesen

Diana Bang Udesen har en kandidatgrad i japansk fra Københavns Universitet og har også studeret i lingvistik på Århus Universitet. Udover de mange aftentimer som japansklærer på Studieskolen arbejder hun som kommunikationsmedarbejder. Hun er også ganske aktiv i den samfundsmæssige og politiske debat.
  
Diana anbefaler:
Litteratur: Akutagawa Ryuunosuke: en af Japans mest fascinerede forfattere, som bl.a. har skrevet de noveller, der er ophav til Akira Kurosawas berømte film 'Rashomon - dæmonernes port'. Akutagawa genfortolker i sine noveller motiver fra den klassiske japanske litteratur fra et moderne perspektiv. 
Film: Japanske tegneserier og tegnefilm - manga og anime - har gået deres globale sejrsgang og er blevet inspiration for en hel subkultur. Produktionen af både manga og anime er mildest talt frodig, og det kan være svært at vælge en favorit. Man kan dog ikke komme uden om animes grand old man, Hayao Miyazaki. Alle hans film er yderst seværdige. "Men tættest på mit hjerte er Kaze no tani no Naushika (Nausicaä of the Valley of the Wind), som desværre aldrig har fået dansk premiere i de danske biografer." 
Mad: Macha-is – utrolig lækker, nemt at skaffe ingredienser til (i hvert fald hvis man bor i en større by), meget nemt at lave og usund nok til at man kan føle sig som en helt på den politisk ukorrekte arena.
Vis mereVis mindre

Japansk 7

10. september - 28. januar

Venteliste