Menu

Japansk samtale på mellemniveau

Start
onsdag 9. september
Pris
kr. 2.240
Nedsat pris
kr. 2.070
Lektioner
28
Start 09.09.2020
Periode 09.09.2020 til 16.12.2020
Lektioner 28
Holdnr. 1694-20
Underviser cand.mag. Keiko Takanabe
 
Sted Borgergade 12, 1. Sal
Lokale 108
Tid ons 17.15 - 18.55
Pris kr. 2.240
Nedsat pris kr. 2.070
Tid ons 17.15 - 18.55

Du har allerede lært grundlæggende japansk og vil gerne videreudvikle dit sprog gennem samtale og aktiviteter. Vi diskuterer forskellige emner, fortæller hinanden om vores liv, genfortæller historier og fortæller hinanden om de emner, vi hver især er interesseret i.

Vi bruger både tekster og video- og lydmateriale som udgangspunkt for vores samtaler. Du googler på japansk og kan måske også finde en japansk sprogpartner på nettet.

Undervisningen foregår så vidt muligt på japansk, og du bliver opfordret til at tale japansk med dine medkursister i pauserne.

Når vi støder på ukendt grammatik eller nye ord i løbet af undervisningen, tager vi det op den næste gang. Vi gennemgår det nye og øver det. På denne måde lærer du ny grammatik og udvider dit ordforråd under hele kurset.

Du har mulighed for være med til at bestemme, hvad vi skal tale om, og du kan også lave skriftlige opgaver, hvis du ønsker det.

Du har allerede gennemgået et begyndersystem på japansk og har opnået et A2 niveau som minimum.

NB! Vi forventer, at vi kan køre kurset som normal klasseundervisning, men vi følger altid myndighedernes anbefalinger. Derfor vil vi i august tage bestik af situationen og foretage eventuelle justeringer på holdene, fx i forhold til hvor mange kursister der kan sidde i et lokale, om vi skal omlægge noget til fjernundervisning og lignende.

Keiko Takanabe

Keiko Takanabe er født I Tokyo, Japan, og kom til Danmark som 18 årig. Efter at have arbejdet med keramik i Afrika og Danmark tog hun en kandidatgrad i japansk på Københavns Universitet. Udover at undervise i japansk på KU og på Studieskolen udfører hun oversættelsesarbejder. Hun rejser gerne rundt i Japan og har besøgt steder fra syd (Okinawa) til nord (Hokkaido).
Vis mereVis mindre

Japansk samtale på mellemniveau

9. september - 16. december

Tilmeld