Menu

Japansk 4

Start
onsdag 8. februar
Pris
kr. 2.795
Nedsat pris
kr. 2.580
Lektioner
36
Start 08.02.2023
Periode 08.02.2023 til 21.06.2023
Lektioner 36
Holdnr. 3517-23
Underviser cand.mag. Evi Egholm
 
Sted Borgergade 14, 1. sal
Lokale 131
Tid ons 17.00 - 18.40
Pris kr. 2.795
Nedsat pris kr. 2.580
Tid ons 17.00 - 18.40

Tal om japansk kultur og samfund - på japansk
Vi holder fokus på praktisk, dagligdags kommunikation, og du øger og nuancerer det ordforråd, som du har lært tidligere. Du bliver bedre til selv at danne sætninger, og du lærer at udtrykke dig med mere komplicerede og naturlige sætninger. Du øger og nuancerer din viden om grammatik, som du omsætter i tale- og skriftøvelser med fokus på at lave selvstændige sætninger.

Du lærer fx


  • at undskylde for noget, du har gjort

  • at ønske noget godt for andre

  • at fortælle om noget, der er sket i fortiden

  • at genfortælle noget, du har hørt om

  • at beskrive ting, du ikke behøver at gøre

  • at skrive 90 nye kanjiI holder små oplæg på japansk om fælles emner og bruger dem som udgangspunkt for samtale i klassen. Vi taler desuden om forskellige aspekter af moderne japanske kultur- og samfundsforhold.

Hvordan foregår timerne?
Undervisningen er meget varieret med forskellige øvelser. Vi bruger fx mange gruppeøvelser, så du får god tid til at tale. Vi lægger nemlig vægt på, at du bliver god til at danne dine egne sætninger. Vi bruger også spil og quizzer. Der er lytteøvelser, så du bliver bedre til at forstå japansk.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktiske oplysninger
Lærebøger: GENKI 2: 3nd edition, ISBN 9784789017329. Vi arbejder med kapitel 13-20. Du kan købe bogen på amazon.de eller academicbooks.dk. Vi beder dig købe den, inden kurset starter.

Kurset er for dig, der har fulgt undervisningen på Japansk 1-3 eller har kendskab til japansk på tilsvarende niveau. Du har allerede kendskab til ca. 120 kanji og kan forvente at lære yderligere 90.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.
Der er mellem 10 og 16 kursister på holdet.
Ingen undervisning 15/2.

Evi Egholm

Evi Egholm er cand.mag. i Asienstudier med sidefag i Komparative Kulturstudier og et års studieophold på Waseda Universitet.

Udover at undervise i japansk på Studieskolen underviser hun til daglig i almindelige skolefag og japansk på to institutioner for unge voksne med særlige behov.

Vis mereVis mindre

Japansk 4

8. februar - 21. juni

Tilmeld