Menu

Japansk 10

Start
onsdag 8. februar
Pris
kr. 2.640
Nedsat pris
kr. 2.440
Lektioner
34
Start 08.02.2023
Periode 08.02.2023 til 07.06.2023
Lektioner 34
Holdnr. 3520-23
Underviser cand.mag. Diana Bang Udesen
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 115
Tid ons 17.15 - 18.55
Pris kr. 2.640
Nedsat pris kr. 2.440
Tid ons 17.15 - 18.55

Vi arbejder med at konsolidere, udvikle og nuancere din allerede solide forståelse af japansk.
Vi supplerer lærebogen med autentisk materiale i forskellige genrer og hører lettere nyheder, som vi efterfølgende diskuterer i klassen.
Vi lægger vægt på øvelser, der fremmer selvstændig produktion af sprog.
Vi fortsætter med at forbedre skrivefærdigheden ved at skrive dagbog, mails, beskeder m.m.

Praktiske oplysninger
Lærebog: Akira Miura & Naomi Hanaoka McGloin: An Integrated Approach to Intermediate Japanese, ISBN 9784789013086. Du kan fx købe bogen på academicbooks.dk. Vi beder dig købe den, inden kurset starter.

Underviseren uddeler ekstra materiale på holdet, som er inkluderet i prisen.

Japansk 10 er passende for dig, der har kendskab til japansk svarende til ca. 270 timers undervisning. Du har kendskab til kanji svarende til Genki 1+2 og kan forvente at lære yderligere minimum 100 tegn.
Der er mellem 10 og 16 kursister på holdet.

Diana Bang Udesen

Diana Bang Udesen har en kandidatgrad i japansk fra Københavns Universitet og har også studeret i lingvistik på Århus Universitet. Udover de mange aftentimer som japansklærer på Studieskolen arbejder hun som kommunikationsmedarbejder. Hun er også ganske aktiv i den samfundsmæssige og politiske debat.
  
Diana anbefaler:
Litteratur: Akutagawa Ryuunosuke: en af Japans mest fascinerede forfattere, som bl.a. har skrevet de noveller, der er ophav til Akira Kurosawas berømte film 'Rashomon - dæmonernes port'. Akutagawa genfortolker i sine noveller motiver fra den klassiske japanske litteratur fra et moderne perspektiv. 
Film: Japanske tegneserier og tegnefilm - manga og anime - har gået deres globale sejrsgang og er blevet inspiration for en hel subkultur. Produktionen af både manga og anime er mildest talt frodig, og det kan være svært at vælge en favorit. Man kan dog ikke komme uden om animes grand old man, Hayao Miyazaki. Alle hans film er yderst seværdige. "Men tættest på mit hjerte er Kaze no tani no Naushika (Nausicaä of the Valley of the Wind), som desværre aldrig har fået dansk premiere i de danske biografer." 
Mad: Macha-is – utrolig lækker, nemt at skaffe ingredienser til (i hvert fald hvis man bor i en større by), meget nemt at lave og usund nok til at man kan føle sig som en helt på den politisk ukorrekte arena.
Vis mereVis mindre

Japansk 10

8. februar - 7. juni

Tilmeld