Menu

B2 Kinesisk på højere mellemniveau

Start
torsdag 9. februar
Pris
kr. 2.640
Nedsat pris
kr. 2.440
Lektioner
34
Start 09.02.2023
Periode 09.02.2023 til 15.06.2023
Lektioner 34
Hold nr.: 3527-23
Underviser cand.mag. Binbin Gong
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 124
Tid tor 17.15 - 18.55
Pris kr. 2.640
Nedsat pris kr. 2.440
Tid tor 17.15 - 18.55

Tal med om aktuelle emner i Kina - på kinesisk
På dette kursus taler vi om aktuelle politiske og kulturelle emner i Kina på baggrund af nyhedsudsendelser, radioudsendelser og nyhedsartikler.
Du lærer at fremføre og diskutere synspunkter og argumenter, at læse simple tegn-baserede tekster, at udtrykke komplicerede holdninger til aktuelle emner og at tale om aktuelle begivenheder.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktiske oplysninger
Kurset passer til dig, der allerede kan udtrykke dine følelser og meninger i uformelle sammenhænge på kinesisk. Du har et bredt ordforråd og kan fx gengive handlingen i film eller tekster. Du har et solidt kendskab til de kinesiske tegn.

Underviseren uddeler materialet på holdet, og det er inkluderet i prisen.
Der er mellem 10 og 16 kursister på holdet.

Binbin Gong

Binbin Gong har en MA både i Anvendt Lingvistik og i Sprogtest og Programevaluering.

Binbin har undervist på Studieskolen siden 2009 og har 15 års erfaring med at udvikle og implementere kommunikative metoder i sprogundervisning. I undervisningen tilskynder hun de studerende til at tale kinesisk fra første trin af deres læringsproces. Hun hjælper, supporterer og guider sine studerende til at tage det fulde ejerskab for deres læring. Hun engagerer de studerende i en varieret række af autentiske situationer, så de tilegner sig sprogkundskaber, som kan anvendes med det samme i deres studier og arbejde. Undervisningsmiljøet er aktivt og humoristisk. Binbin integrerer flere metoder, som sikrer en balanceret udvikling af de studerendes sprogkundskaber så som tale, forståelse, grammatik mv.

Binbin arbejder også som seniorkonsulent inden for kommunikation og tværkulturel forståelse og har assisteret en lang række store virksomheder og myndigheder med at facilitere god kommunikation og godt samarbejde i dansk-kinesiske relationer. Denne erfaring anvender hun i undervisningen af studerende på højere niveau og tager temaer op, som de studerende kan bruge i deres fremtidige arbejde.
Vis mereVis mindre

B2 Kinesisk på højere mellemniveau

9. februar - 15. juni

Tilmeld