Menu

Koreansk sommerkursus for teenagere - uge 30 intensivt

Start
mandag 26. juli
Pris
kr. 2.100
Nedsat pris
kr. 1.980
Lektioner
20
Start 26.07.2021
Periode 26.07.2021 til 30.07.2021
Lektioner 20
Holdnr. 5503-21
Underviser cand.mag. Karin Jacobsen
 
Sted Borgergade 12, 1. Sal
Lokale 113
Tid man 10.00 - 13.30
tir 10.00 - 13.30
ons 10.00 - 13.30
tor 10.00 - 13.30
fre 10.00 - 13.30
Pris kr. 2.100
Nedsat pris kr. 1.980
Tid man 10.00 - 13.30
tir 10.00 - 13.30
ons 10.00 - 13.30
tor 10.00 - 13.30
fre 10.00 - 13.30

Kom på koreansk sommerskole - midt i København!
Det her kursus er for dig, der er mellem 12-15, gerne vil lære koreansk og er vild med koreansk kultur. En uge midt i sommerferien, hvor du lærer koreansk hver formiddag midt i København.

Tal om dig selv og dine interesser på koreansk
Måske er du vild med K-pop, K-drama eller kimchi. Måske vil du gerne rejse til Sydkorea. På det her kursus lærer du at tale om dig selv og dine interesser og at klare dig i små situationer, du kommer ud for, hvis du møder sydkoreanere.
Du lærer også at genkende mange udtryk, du hører i sydkoreansk musik og tv - måske ved du allerede hvad 'saranghae' eller 'gwaenchana' betyder?

Du lærer fx:


  • at fortælle om dig selv og din familie

  • at tale om, hvad du laver på en almindelig dag

  • at fortælle om den musik, du kan lide, eller andre interesser

  • at sige de rigtige høflige fraser på koreansk

  • at skrive dit navn på koreansk


På kurset lærer du også om, hvordan livet er for unge mennesker i Sydkorea, og du får en forståelse for hangul - det koreanske alfabet. Den sidste dag spiser vi koreansk mad sammen i klassen, så du både lærer navnene på forskellige retter, lærer at bestille på koreansk - og at sige, at noget smager godt!

Vi lægger stor vægt på, at du lærer at tale koreansk. Derfor taler du selv meget på kurset. Undervisningen og materialerne er varierede, så du får en god og sjov oplevelse af koreansk, som det bliver brugt i virkeligheden.

Du lærer koreansk med video, musik og bøger
Til kurset skal du bruge bøgerne Talk To Me In Korean Level 1, ISBN 9791186701072 og Talk To Me In Korean Workbook Level 1, ISBN 9788956056883. Du kan købe bøgerne online på allinkpop.com eller i All In Kpops fysiske butik på Nansensgade 60.
Vi bruger også andre spændende materialer i undervisningen - bl.a. videoer, k-popsange og quizzer. Det meste materiale er på engelsk, men din underviser forklarer selvfølgelig det hele på dansk.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktiske oplysninger
Undervisningen foregår på dansk. Du lærer om det koreanske skriftsprog, men fokus er på at tale koreansk.

Kurset passer til dig, der ikke kan noget koreansk. Du skal være mellem 12-15 år for at deltage i undervisningen. Timerne foregår på Studieskolen midt i København, tæt på Kongens Nytorv. Der er nem adgang med metro eller bus.

Forberedelse: Du skal regne med at bruge ca. en time hver dag efter undervisningen for at få mest ud af kurset.

Der er 8-12 kursister på holdet.

Vi tilpasser undervisningen til den aktuelle situation

På Studieskolen viser erfaringen, at man bedst lærer sprog ved at øve sig og tale meget. Det gør vi normalt i klassen, hvor I noget af tiden arbejder i par eller i grupper, så I når at sige så meget som muligt i løbet af timen, og underviseren går rundt mellem jer. På mange hold laver vi også øvelser, hvor I skal op og stå og gå rundt mellem hinanden.

Pga. covid-19 er det ikke muligt at undervise på den måde, for vi kan ikke holde nok afstand. Derfor tilpasser vi hele tiden vores metoder til den aktuelle situation, så vi kan holde afstand, og så det er sikkert for både undervisere og kursister at være på Studieskolen.NB! Hvis vi på et tidspunkt må lukke for undervisning med fysisk fremmøde på grund af corona, fortsætter holdet med undervisning online. Det kan også ske, at vi må gennemføre en enkelt eller to undervisningsgange online - fx hvis underviseren skal testes.

Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej. Hvis vi må ændre til onlineundervisning, bortfalder kompensation i form af tilbagebetaling eller erstatningsundervisning. Husk, at du altid kan annullere din tilmelding op til en uge, før dit kursus starter.

Karin Jacobsen

Karin Jakobsen er cand.mag. i østasienstudier med speciale i Korea fra Københavns Universitet. 
Hun har læst og arbejdet i Korea i sammenlagt 2 1/2 år og siden 2012 undervist i Koreansk på Københavns Universitet. Sideløbende har hun udført forskellige konsulentopgaver.
For Karin er det vigtigt, at man føler sig tryg, når man skal lære et så fremmedartet fremmedsprog som koreansk, så hun arbejder meget med dynamikken i undervisningslokalet, ligesom det er vigtigt for hende, at der er variation i øvelser og former, men altid med fokus på dagligdags, brugbart koreansk.
Hendes første møde med Korea var i en Taekwondo-sal, og det udviklede en vedvarende og dyb interesse for alt koreansk. 
Hun nyder stadig et godt koreansk drama, en gammel pop-sang og ikke mindst en omgang bibimbap med god kimchi og måske et lillebitte glas soju.
Vis mereVis mindre

Koreansk sommerkursus for teenagere - uge 30 intensivt

26. juli - 30. juli

Tilmeld