Menu

Russisk 1 - for begyndere - online

Start
mandag 6. september
Pris
kr. 2.665
Nedsat pris
kr. 2.450
Lektioner
36
Start 06.09.2021
Periode 06.09.2021 til 17.01.2022
Lektioner 36
Holdnr. 1559-21
Underviser cand.mag. Lioudmila Trier
 
Sted online
Lokale Zoom
Tid man 16.30 - 18.10
Pris kr. 2.665
Nedsat pris kr. 2.450
Tid man 16.30 - 18.10

Lær russisk - online
Dette kursus er for dig som gerne vil lære russisk hjemme fra din stue. Ligegyldigt hvor i landet du befinder dig, kan du være med på vores nye onlinehold.
Du lærer først de russiske bogstaver og at udtale russisk. Allerede når du kan bogstaverne, kan du orientere dig, når du er på rejse, i lufthavnen, i metroen og i bybilledet. Du lærer om russisk navneskik, du lærer at præsentere dig selv og bruge forskellige høflighedsfraser. Du lærer at stille simple spørgsmål om hvem, hvad og hvor og svare på dem. Du lærer også at fortælle, hvad du kan lide at lave i din fritid.

Du får fra starten et godt ordforråd, som du kan bruge med det samme i mange forskellige situationer. Du lærer også den mest grundlæggende grammatik gennem øvelser og opgaver.

Hvordan foregår timerne?
Du er en del af et hold, som mødes fast en gang om ugen i vores virtuelle klasseværelse via programmet Zoom. Du deltager fra din computer eller tablet.
Du skal ikke være en teknikhaj for at deltage, men din computer eller tablet skal have et rimeligt webkamera og en rimelig mikrofon, så vi alle sammen kan se og høre hinanden godt.

Derudover får du adgang til øvelser, tekster, videoer og lydfiler på vores læringsplatform Moodle.

Undervisningsmateriale
Hertz m.fl.: Svidanie v Peterburge (Møde i Petersborg). Læsebog (ISBN 9788700380561) og øvebog (ISBN 9788700380486). Vi læser bogstavdel 1-9 og lektion 1-3. Du kan købe bøgerne på academicbooks.dk. Vi beder dig købe dem, inden kurset starter.

Praktiske oplysninger
Dette kursus er for dig, som aldrig har studeret russisk og ønsker at starte helt fra bunden.

På kurset møder du folk, der rejser eller har planer om at rejse til Rusland eller russisktalende lande. Nogle har russisktalende familie, partner eller kollegaer eller interesserer sig for sprog, kultur og det moderne Rusland.

Du kan se lektier og ekstramateriale og kommunikere med din underviser og dine medkursister på vores online undervisningsplatform Moodle.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.
Der er mellem 10 og 14 kursister på holdet.

Lioudmila Trier

Lioudmila Trier er cand. mag. i russisk og musik fra Københavns Universitet. Hun er russer og født i Moskva.
Hun har mange års erfaring som underviser på forskellige skoler i Københavnsområdet, ikke mindst fra Russisk Center for videnskab og kultur, der repræsenterer den Russiske Føderale myndighed for det internationale, humanistiske samarbejde i Danmark.
Lioudmila brænder for at formidle russisk kultur og det russiske sprog i Danmark, profilere det moderne Rusland og øge kendskabet til landets værdier. Lioudmila er overbevist om, at sprog er nøglen til viden, forståelse og tolerance.
Vis mereVis mindre

Russisk 1 - for begyndere - online

6. september - 17. januar

Tilmeld