Menu

Russisk 2 - online

Start
torsdag 9. september
Pris
kr. 2.665
Nedsat pris
kr. 2.450
Lektioner
36
Start 09.09.2021
Periode 09.09.2021 til 27.01.2022
Lektioner 36
Holdnr. 1561-21
Underviser cand.mag. Lioudmila Trier
 
Sted online
Lokale Zoom
Tid tor 16.30 - 18.10
Pris kr. 2.665
Nedsat pris kr. 2.450
Tid tor 16.30 - 18.10

Lær at klare dig i Rusland - tag et onlinekursus
Dette kursus er for dig som gerne vil lære russisk hjemme fra din stue. Ligegyldigt hvor i landet du befinder dig, kan du være med på vores onlinehold.
Vi bygger videre på det elementære sprog, du kan, og du får nu også et basalt kendskab til turistrussisk, så du kan klare dig i forskellige situationer, når du besøger Rusland.

Du lærer fx


  • at spørge om vej

  • at fortælle, hvor noget er

  • tallene, klokken og ugedagene

  • at lave de første aftaler om tid og sted

  • at bestille på en restaurant

  • at købe ind

  • at fortælle om noget, der skete i går

  • at tale om transportHvordan foregår timerne?
Du er en del af et hold, som mødes fast en gang om ugen i vores virtuelle klasseværelse via programmet Zoom. Du deltager fra din computer eller tablet.
Du skal ikke være en teknikhaj for at deltage, men din computer eller tablet skal have et rimeligt webkamera og en rimelig mikrofon, så vi alle sammen kan se og høre hinanden godt.

Undervisningsmateriale
Hertz m.fl.: Svidanie v Peterburge (Møde i Petersborg). Læsebog (ISBN 9788700380561) og øvebog (ISBN 9788700380486). Vi arbejder med lektion 4-9. Du kan købe bøgerne på academicbooks.dk. Vi beder dig købe dem, inden kurset starter.

Praktiske oplysninger
Dette kursus er for dig, der har gået på Russisk 1 eller har fået ca. 30-40 lektioners begynderundervisning et andet sted.

På kurset møder du folk, der rejser eller har planer om at rejse til Rusland eller russisktalende lande. Nogle har russisktalende familie, partner eller kollegaer eller interesserer sig for sprog, kultur og det moderne Rusland.

Du kan se lektier og ekstramateriale og kommunikere med din underviser og dine medkursister på vores online undervisningsplatform Moodle.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.
Der er mellem 10 og 14 kursister på holdet.

Lioudmila Trier

Lioudmila Trier er cand. mag. i russisk og musik fra Københavns Universitet. Hun er russer og født i Moskva.
Hun har mange års erfaring som underviser på forskellige skoler i Københavnsområdet, ikke mindst fra Russisk Center for videnskab og kultur, der repræsenterer den Russiske Føderale myndighed for det internationale, humanistiske samarbejde i Danmark.
Lioudmila brænder for at formidle russisk kultur og det russiske sprog i Danmark, profilere det moderne Rusland og øge kendskabet til landets værdier. Lioudmila er overbevist om, at sprog er nøglen til viden, forståelse og tolerance.
Vis mereVis mindre

Russisk 2 - online

9. september - 27. januar

Tilmeld