Menu

Russisk 3 - online

Start
torsdag 9. september
Pris
kr. 2.665
Nedsat pris
kr. 2.450
Lektioner
36
Start 09.09.2021
Periode 09.09.2021 til 27.01.2022
Lektioner 36
Holdnr. 1564-21
Underviser cand.mag. Mai Fabricius
 
Sted online
Lokale Zoom
Tid tor 19.15 - 20.55
Pris kr. 2.665
Nedsat pris kr. 2.450
Tid tor 19.15 - 20.55

Fortæl mere om dig selv på russisk
Du lærer nu at udtrykke dig mere nuanceret om dig selv og andre og at give udtryk for din mening og dine præferencer.

Du bliver i stand til at fortælle mere nuanceret om


  • din bolig

  • din alder og personlige egenskaber

  • din tilværelse og din dag

  • hvad man må, skal, kan og bør

  • månedernes navne og døgnets tiderVi tager også fat på nogle helt nye emner som at ønske folk tillykke og at tale om sygdom og sundhed.

Undervisningen er en blanding af klasseundervisning, gruppe- og pararbejde. Du træner lyttefærdigheder bl.a. gennem sangtekster og videoklip. Du lærer også mere om forskellige kulturelle emner.

Hvordan foregår timerne?
Du er en del af et hold, som mødes fast en gang om ugen i vores virtuelle klasseværelse via programmet Zoom. Du deltager fra din computer eller tablet.
Du skal ikke være en teknikhaj for at deltage, men din computer eller tablet skal have et rimeligt webkamera og en rimelig mikrofon, så vi alle sammen kan se og høre hinanden godt.

Undervisningsmateriale
Hertz m.fl.: Svidanie v Peterburge (Møde i Petersborg). Læsebog (ISBN 9788700380561) og øvebog (ISBN 9788700380486). Vi arbejder med lektion 10-15. Du kan købe bøgerne på academicbooks.dk. Vi beder dig købe dem, inden kurset starter.

Praktiske oplysninger
Dette kursus er for dig, der har gået til russisk i 2 sæsoner eller har fået ca. 70 lektioners undervisning et andet sted.

På kurset møder du folk, der rejser eller har planer om at rejse til Rusland eller russisktalende lande. Nogle har russisktalende familie, partner eller kollegaer eller interesserer sig for sprog, kultur og det moderne Rusland.

Du kan se lektier og ekstramateriale og kommunikere med din underviser og dine medkursister på vores online undervisningsplatform Moodle.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.
Der er mellem 10 og 14 kursister på holdet.

Mai Fabricius

Mai Fabricius er cand.mag. i russisk og historie fra Københavns Universitet og har studeret i Sankt Petersborg. Hun har erfaring med fremmedsprogsundervisning fra undervisning i dansk som andetsprog og har undervist i dansk via russisk.

Hun anbefaler, at man træner sit russisk ved at se russiske film og serier på nettet.  Se f.eks. komedieserien ”Køkkenet”, som foregår i køkkenet på en fin restaurant i Moskva. Søg på Кухня/Kitchen. Det meste af første sæson foreligger på YouTube med engelske undertitler. På Solsjenitsincentrets YouTubeside kan man finde filmatiseringen af romanen ”Den første Kreds” med amerikanske undertekster. 

Desværre kan man ikke finde det russiske svar på ”Mad Men”, serien ”Tøbrud” (Оттепель) med engelske undertekster, men for de øvede kan det anbefales at kigge med alligevel.
Vis mereVis mindre

Russisk 3 - online

9. september - 27. januar

Tilmeld