Menu

Russisk for øvede (B1-B2)

Start
tirsdag 7. september
Pris
kr. 2.665
Nedsat pris
kr. 2.450
Lektioner
36
Start 07.09.2021
Periode 07.09.2021 til 18.01.2022
Lektioner 36
Holdnr. 1568-21
Underviser cand.mag. Lioudmila Trier
 
Sted Gothersgade 14, 1. Sal
Lokale 106A
Tid tir 16.30 - 18.10
Pris kr. 2.665
Nedsat pris kr. 2.450
Tid tir 16.30 - 18.10

Bliv endnu bedre til russisk, og få indblik i Ruslands kultur og samfund
Du træner udtale og får et større ordforråd, som du kan bruge i hverdagssituationer. Vi arbejder med øvelser, samtaler, rollespil og sang. Vi interesserer os selvfølgelig for russisk kultur og aktuelle samfundsforhold og genopfrisker grammatik efter behov.

Undervisningen er en blanding af klasseundervisning, gruppe- og pararbejde. Undervisningen foregår på russisk og dansk.

Praktiske oplysninger
Lærebog: Mif ob idealnom muzhchine ISBN 9785865477228. Du kan købe bogen på ruslania.com. Vi beder dig købe den, inden kurset starter.

Underviseren uddeler løbende ekstra materiale med grammatiske, fonetiske og lytteøvelser, der passer til bogens tekster.

Du kan se lektier og ekstramateriale og kommunikere med din underviser og dine medkursister på vores online undervisningsplatform Moodle.
Der er mellem 10 og 16 kursister på holdet.

Vi tilpasser undervisningen til den aktuelle situation
På Studieskolen viser erfaringen, at man bedst lærer sprog ved at øve sig og tale meget. Det gør vi normalt i klassen, hvor I noget af tiden arbejder i par eller i grupper, så I når at sige så meget som muligt i løbet af timen, og underviseren går rundt mellem jer. På mange hold laver vi også øvelser, hvor I skal op og stå og gå rundt mellem hinanden.
Pga. covid-19 er det ikke muligt at undervise på den måde, for vi kan ikke holde nok afstand. Derfor tilpasser vi hele tiden vores metoder til den aktuelle situation, så vi kan holde afstand, og så det er sikkert for både undervisere og kursister at være på Studieskolen.
NB! Hvis vi på et tidspunkt må lukke for undervisning med fysisk fremmøde på grund af corona, fortsætter holdet med undervisning online. Det kan også ske, at vi må gennemføre en enkelt eller to undervisningsgange online - fx hvis underviseren skal testes.
Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej. Hvis vi må ændre til onlineundervisning, bortfalder kompensation i form af tilbagebetaling eller erstatningsundervisning. Husk, at du altid kan annullere din tilmelding op til en uge, før dit kursus starter.

Lioudmila Trier

Lioudmila Trier er cand. mag. i russisk og musik fra Københavns Universitet. Hun er russer og født i Moskva.
Hun har mange års erfaring som underviser på forskellige skoler i Københavnsområdet, ikke mindst fra Russisk Center for videnskab og kultur, der repræsenterer den Russiske Føderale myndighed for det internationale, humanistiske samarbejde i Danmark.
Lioudmila brænder for at formidle russisk kultur og det russiske sprog i Danmark, profilere det moderne Rusland og øge kendskabet til landets værdier. Lioudmila er overbevist om, at sprog er nøglen til viden, forståelse og tolerance.
Vis mereVis mindre

Russisk for øvede (B1-B2)

7. september - 18. januar

Tilmeld