Menu

Russisk på avanceret niveau (C1)

Start
fredag 10. september
Pris
kr. 2.370
Nedsat pris
kr. 2.175
Lektioner
32
Start 10.09.2021
Periode 10.09.2021 til 14.01.2022
Lektioner 32
Holdnr. 1569-21
Underviser cand.mag. Lioudmila Trier
 
Sted Borgergade 12, 1. Sal
Lokale 112
Tid fre 16.00 - 17.40
Pris kr. 2.370
Nedsat pris kr. 2.175
Tid fre 16.00 - 17.40

Tal frit på russisk
Perfektioner dit russisk, så du mestrer forskellige sproglige situationer og kan føre komplekse samtaler med forskellig grad af formalitet.
Vi diskuterer alle mulige emner for at forbedre din mundtlige sprogfærdighed og din læse- og lytteforståelse.

På dette kursus:


  • læser og diskuterer vi mange forskellige aktuelle forhold

  • bliver du bedre til at tale frit og spontant

  • udvikler du din grammatiske viden, så du kender selv avanceret grammatik

  • udvider du dit sproglige repertoire helt generelt, så du kan kommunikere mere korrekt om mange flere emnerVi arbejder med et af væld af varierede og interessante tekster, videoer, grammatikindslag, ordforråds- og udtaleøvelser. Vi supplerer undervisningen med avisartikler, dokumentarfilm, film, sange, uddrag fra russisk litteratur og spil.

Vi laver øvelser og aktiviteter individuelt, i plenum, parvis og i små grupper.

Dette kursus er for dig, der allerede er færdig med B2-niveauet. Du har et rigtig godt kendskab til russisk og kan klare dig i langt de flest situationer.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktiske oplysninger
Alt materiale bliver udleveret i undervisningen og er inkluderet i kursusprisen.

Forberedelsestid: ca. 1-2 timer.
Der er mellem 10 og 16 kursister på holdet.

Vi tilpasser undervisningen til den aktuelle situation
På Studieskolen viser erfaringen, at man bedst lærer sprog ved at øve sig og tale meget. Det gør vi normalt i klassen, hvor I noget af tiden arbejder i par eller i grupper, så I når at sige så meget som muligt i løbet af timen, og underviseren går rundt mellem jer. På mange hold laver vi også øvelser, hvor I skal op og stå og gå rundt mellem hinanden.
Pga. covid-19 er det ikke muligt at undervise på den måde, for vi kan ikke holde nok afstand. Derfor tilpasser vi hele tiden vores metoder til den aktuelle situation, så vi kan holde afstand, og så det er sikkert for både undervisere og kursister at være på Studieskolen.
NB! Hvis vi på et tidspunkt må lukke for undervisning med fysisk fremmøde på grund af corona, fortsætter holdet med undervisning online. Det kan også ske, at vi må gennemføre en enkelt eller to undervisningsgange online - fx hvis underviseren skal testes.
Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej. Hvis vi må ændre til onlineundervisning, bortfalder kompensation i form af tilbagebetaling eller erstatningsundervisning. Husk, at du altid kan annullere din tilmelding op til en uge, før dit kursus starter.

Lioudmila Trier

Lioudmila Trier er cand. mag. i russisk og musik fra Københavns Universitet. Hun er russer og født i Moskva.
Hun har mange års erfaring som underviser på forskellige skoler i Københavnsområdet, ikke mindst fra Russisk Center for videnskab og kultur, der repræsenterer den Russiske Føderale myndighed for det internationale, humanistiske samarbejde i Danmark.
Lioudmila brænder for at formidle russisk kultur og det russiske sprog i Danmark, profilere det moderne Rusland og øge kendskabet til landets værdier. Lioudmila er overbevist om, at sprog er nøglen til viden, forståelse og tolerance.
Vis mereVis mindre

Russisk på avanceret niveau (C1)

10. september - 14. januar

Tilmeld