Menu

A1.1 Spansk for begyndere - intensivt i uge 27

Start
mandag 3. juli
Pris
kr. 2.125
Nedsat pris
kr. 1.995
Lektioner
22
Start 03.07.2023
Periode 03.07.2023 til 07.07.2023
Lektioner 22
Hold nr.: 5301-23
Underviser Master of Arts Teresa Alcacio
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 107
Tid man 09.00 - 13.00
tir 09.00 - 13.00
ons 09.00 - 13.00
tor 09.00 - 13.00
fre 09.00 - 13.00
Pris kr. 2.125
Nedsat pris kr. 1.995
Tid man 09.00 - 13.00
tir 09.00 - 13.00
ons 09.00 - 13.00
tor 09.00 - 13.00
fre 09.00 - 13.00

Kom godt i gang med at tale et levende spansk
Kan du slet ikke spansk, og vil du gerne i gang? Så er dette kurset for dig. Vi taler spansk fra dag 1, og inden kurset er slut, kan du føre små samtaler på spansk.
Du lærer fx at


  • fortælle om dig selv - fx hvad du hedder og hvad du laver

  • tale om din familie

  • sige, hvad du kan lide og hvorfor

  • stille og svare på spørgsmål

  • forklare, hvorfor du gerne vil lære spansk


Du lærer også en masse gode udtryk og gloser, der er guld værd, hvis du skal rejse til Spanien eller Latinamerika. Bl.a. lærer du at stave dig gennem et ord og at spørge, hvad et ord betyder. Du lærer også tallene op til 100 og navnene på månederne. Selv til en kort samtale er det vigtigt at kunne de rigtige hilsner og at vide, hvornår du skal være dus eller Des, så det øver vi også.

Kom med på virtuel rejse gennem Latinamerika
Det er sjovt at lære spansk, når du taler om dig selv og dit liv - og spørger andre om deres, så det arbejder vi meget med. Det er også sjovt samtidig at lære mere om den spansktalende verden og spændende steder at rejse hen, så vi læser og taler bl.a. om Mexico, Guatemala og ruten Panamericana på langs af det amerikanske kontinent. Du lærer også grammatik, så du taler korrekt fra starten. Bl.a. lærer du at bøje verberne i nutid. Men fokus er primært på det levende, spanske sprog.

Du taler meget spansk i timerne
Det vigtigste er, at du kommer godt i gang med at tale sproget. Derfor har vi fra starten fokus på den spanske udtale og på, at du får talt en masse. Al undervisningen foregår på spansk, medmindre der er en god grund til andet. For hvorfor tale dansk, når vi kan tale spansk? Netop fordi det er så vigtigt, at du taler mest muligt, suppleres klasseundervisningen ofte af gruppearbejde eller arbejde to og to, så du og dine medkursister får ekstra mange muligheder for selv at tale spansk. Det er nemlig sådan, du lærer det bedst.

Lærebøger
Nos vemos hoy 1 Edición para estudiantes ISBN 9788418625169 (grundbog) og
Nos vemos hoy 1 Cuaderno de ejercicios ISBN 9788418625183 (øvebog) fra forlaget Difusión.
Vi læser kapitel 1-3. Du kan med fordel købe bøgerne hos academicbooks.dk, og vi beder dig købe dem, før undervisningen starter.
Underviseren uddeler 'Den lille spanske grammatikoversigt', som er inkluderet i prisen.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset


Forberedelsestid: Ca. 2 timer om ugen.
Der er 8-14 kursister på holdet.

Teresa Alcacio

"Jeg hedder Teresa Alcacio og er født i Leon, midt i Mexico. Jeg flyttede til Holland for 12 år siden og har dér arbejdet som spansklærer på Groningen Universitetet. Nu er jeg flyttet til Danmark, hvor jeg bor sammen med min danske mand. Jeg er MA i Litteraturvidenskab og sprogundervisning.

Jeg har altid ønsket at bidrage til at sprede viden om den spansktalende verden, kulturen og sproget, derfor bestemte jeg mig for at blive spansklærer. Jeg har besøt mange byer i Spanien, bl.a. Madrid, Toledo, Barcelona, Valencia, Malaga og mange flere, og jeg kender til forskellige aspekter af livet og kulturen i de latinamerikanske lande som Costa Rica, Nicaragua, Colombia, Peru, Chile, Cuba, Ecuador og Argentina.

I Holland uddannede jeg mig i spansk og italiensk sprog med fokus på litteraturvidenskab og sprogundervisning og kultur.

Jeg har et ganske godt kendskab til Danmark og dansk kultur, fordi jeg i 2010 fik mulighed for et praktikophold på Den Mexicanske Ambassade i København, og samme år fik jeg et stipendium til at gennemføre et kursus i dansk sprog og kultur, og siden da har jeg været på besøg i Danmark flere gange. Jeg har også arbejdet i Danmark som sproglærer på Københavns Universitet, først som gæstelærer på CIP (Center for Internationalisering og Parallelsproglighed) fra marts til maj 2015, hvor jeg hjalp med at undervise på afdelingen for Spansk og Italiensk (Institut for Engelsk, Germansk og Romansk) og igen i august, hvor jeg stod for sommerkurset i spansk på CIP."
Vis mereVis mindre

A1.1 Spansk for begyndere - intensivt i uge 27

3. juli - 7. juli

Tilmeld