Menu

A2 Sommerspansk samtale - intensivt i uge 27

Start
mandag 3. juli
Pris
kr. 1.450
Nedsat pris
kr. 1.360
Lektioner
15
Start 03.07.2023
Periode 03.07.2023 til 07.07.2023
Lektioner 15
Hold nr.: 5309-23
Underviser cand.mag. Anne Højgaard Christiansen
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 107
Tid man 17.00 - 19.30
tir 17.00 - 19.30
ons 17.00 - 19.30
tor 17.00 - 19.30
fre 17.00 - 19.30
Pris kr. 1.450
Nedsat pris kr. 1.360
Tid man 17.00 - 19.30
tir 17.00 - 19.30
ons 17.00 - 19.30
tor 17.00 - 19.30
fre 17.00 - 19.30

Bliv klar til rejsen - lær alle de ord og udtryk, du skal bruge
Glæder du dig, til du skal på rejse til et spansktalende land? Så er du ikke alene. Brug en uge på at forberede dig, så du får en sjovere tur. Det er nemlig meget tilfredsstillende at kunne tale spansk i alle de situationer, du kan komme ud for, når du er på rejse. Selvom du ikke kan en hel masse spansk, men måske bare har taget niveau A1 og A2, så får du det fulde udbytte af dette kursus.

Vi arbejder blandt andet med alle de ord og udtryk, du skal bruge i disse situationer:


  • på vej - når du er i lufthavnen og skal checke ind eller lige bestille noget koldt at drikke

  • på hotellet - hvordan laver du en reservation på spansk, og hvad skal du sige, når du ankommer? Du lærer også at spørge om, hvornår der er morgenmad og meget mere, der hører til dét at bo på hotel

  • andre steder at bo - vi bor ikke altid på hotel, så du lærer også at tale om andre steder at holde ferie, hvordan indretningen er, og hvor det ligger

  • på restaurant - du lærer at bestille både mad og drikke ud fra menukortet

  • på turistinformationen. Måske har du brug for at spørge om seværdigheder og finde ud af, hvordan du kommer derhenArbejdsformer og -sprog
Vi har fokus på samtale på spansk. Derfor taler vi en masse spansk i par, grupper og plenum. Du får alle de ord, du skal bruge, i lettere tekster, videoer og lytteøvelser.
Vi bruger også cases og spil om forskellige situationer fra hverdags- og ferielivet, og på den måde får du bedre styr på de ord og vendinger, som du kan bruge.
Hvis du har brug for at få repeteret et særligt grammatisk emne, er der også plads til det.

Praktiske oplysninger
Underviseren uddeler materialet, som er inkluderet i kursusprisen.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset


Der er 8-14 kursister på holdet.

Anne Højgaard Christiansen

Jeg hedder Anne og er cand.mag. i spansk og mediefag fra Københavns Universitet. Jeg har beskæftiget mig med spansk og latinamerikansk sprog og kultur, lige siden jeg som 24-årig var på interrail i Europa og kom igennem Madrid. Her mødte jeg en pige i Retiro-parken i Madrid, og jeg spurgte hende på engelsk, om hun kunne vise mig vej til et toilet. Hun bad mig følge med, og jeg forsøgte at tale med hende i de samtlige 20 minutter, vi gik sammen. 
Men da hun ikke talte engelsk og jeg ikke spansk, blev det til en vandring i ufrivillig tavshed. 
Da jeg kom hjem til Danmark besluttede jeg at lære spansk, og siden gik det slag i slag med en lang rejse til Sydamerika (Ecuador, Peru og Colombia) og derefter et universitetsophold i Oviedo i Nordspanien.
Jeg har læst spansk som hovedfag på universitetet i København og har både undervist voksne og gymnasieelever gennem de sidste 12 år. Jeg har været i Spanien mindst en gang årligt – mest i nord, men også i Madrid, Malaga, Sevilla og Granada.
Den by, jeg dog kender bedst, er nok San Sebastián i Baskerlandet, hvor jeg har deltaget i den internationale filmfestival gennem de sidste 15 år. Efter min mening en af de absolut smukkeste byer i Spanien med sin beliggenhed ved Atlanterhavskysten – byen kaldes også for ’Lille Rio’. Og så er byen også kendt for de overdådige tapas, som her er lidt anderledes og kaldes pintxos. Min store interesse for spansksprogede film har jeg fået afløb for som skribent for blandt andet Weekendavisen og ved kurser på Folkeuniversitetet.
I 1993 blev jeg pilgrim på cykel fra Pamplona til Santiago de Compostela i det vestligste Spanien, og det var en stor oplevelse for mig. Jeg har også været i Nicaragua og Mexico, og jeg er slet ikke færdig med at opleve den latinamerikanske verden med den mangfoldige natur og kultur.

Vis mereVis mindre

A2 Sommerspansk samtale - intensivt i uge 27

3. juli - 7. juli

Venteliste