Menu

A2/B1 Brush-up lytteforståelse på mellemniveau - intensivt i uge 33

Start
mandag 14. august
Pris
kr. 1.495
Nedsat pris
kr. 1.420
Lektioner
12
Start 14.08.2023
Periode 14.08.2023 til 18.08.2023
Lektioner 12
Hold nr.: 5310-23
Underviser Master of Arts Teresa Alcacio
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 107
Tid man 10.00 - 12.10
tir 10.00 - 12.10
ons 10.00 - 12.10
tor 10.00 - 12.10
fre 10.00 - 12.10
Pris kr. 1.495
Nedsat pris kr. 1.420
Tid man 10.00 - 12.10
tir 10.00 - 12.10
ons 10.00 - 12.10
tor 10.00 - 12.10
fre 10.00 - 12.10

Styrk din forståelse af spansk talesprog - på én uge
Du bliver bedre til at forstå detaljer i samtaler på spansk. Det vil fx sige korte beskeder og meddelelser på offentlige steder som banegårde eller lufthavne, podcasts om dagligdags emner og kortfilm på spansk. Det gør dig bedre klædt på til dine rejser i Spanien og Latinamerika, og du får en bedre kulturel oplevelse, når du udvikler din forståelse af mundtligt dagligdags spansk.

Vi lover, at det bliver sjovt og let udfordrende, når du skal øve dig i at lytte til det spanske sprog, som det faktisk bliver talt.

På kurset træner du fx at


  • forstå specifikke og præcise oplysninger i samtaler mellem spansktalende personer

  • kunne afkode korte beskeder og meddelelser på offentlige steder på spansk

  • reagere på det, der bliver sagt på spansk

  • forstå og gengive oplysninger i podcasts om dagligdags emner

  • i detaljer kunne følge og forstå en historie i visuelt format på spanskStudieskolen - når du vil tale og forstå spansk
Et af kendetegnene ved at lære sprog på Studieskolen er, at vi ofte tiltrækker kursister, der virkelig vil lære sproget, og derfor møder velforberedte op.
Samtidig er fokus på, at du lærer at tale og forstå spansk. Derfor foregår al undervisning på spansk, medmindre der er en god grund til andet. Men fokus er primært på det levende, spanske sprog.
Netop fordi det er så vigtigt, at du hører mange forskellige eksempler på spansk talesprog, suppleres klasseundervisningen af forskellig slags materiale som videoer med almindelige samtaler og podcasts. For at du selv får talt så meget som muligt, arbejder vi også ofte med praktiske øvelser i grupper eller to og to.

Praktiske oplysninger
Undervisningsmaterialet er inkluderet i kursusprisen og bliver uddelt første undervisningsgang. Undervisningen foregår hver formiddag i uge 33. Ud over undervisningen skal du beregne en halv til en hel times forberedelse hver dag.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset


Der er 8-14 kursister på holdet.

Teresa Alcacio

"Jeg hedder Teresa Alcacio og er født i Leon, midt i Mexico. Jeg flyttede til Holland for 12 år siden og har dér arbejdet som spansklærer på Groningen Universitetet. Nu er jeg flyttet til Danmark, hvor jeg bor sammen med min danske mand. Jeg er MA i Litteraturvidenskab og sprogundervisning.

Jeg har altid ønsket at bidrage til at sprede viden om den spansktalende verden, kulturen og sproget, derfor bestemte jeg mig for at blive spansklærer. Jeg har besøt mange byer i Spanien, bl.a. Madrid, Toledo, Barcelona, Valencia, Malaga og mange flere, og jeg kender til forskellige aspekter af livet og kulturen i de latinamerikanske lande som Costa Rica, Nicaragua, Colombia, Peru, Chile, Cuba, Ecuador og Argentina.

I Holland uddannede jeg mig i spansk og italiensk sprog med fokus på litteraturvidenskab og sprogundervisning og kultur.

Jeg har et ganske godt kendskab til Danmark og dansk kultur, fordi jeg i 2010 fik mulighed for et praktikophold på Den Mexicanske Ambassade i København, og samme år fik jeg et stipendium til at gennemføre et kursus i dansk sprog og kultur, og siden da har jeg været på besøg i Danmark flere gange. Jeg har også arbejdet i Danmark som sproglærer på Københavns Universitet, først som gæstelærer på CIP (Center for Internationalisering og Parallelsproglighed) fra marts til maj 2015, hvor jeg hjalp med at undervise på afdelingen for Spansk og Italiensk (Institut for Engelsk, Germansk og Romansk) og igen i august, hvor jeg stod for sommerkurset i spansk på CIP."
Vis mereVis mindre

A2/B1 Brush-up lytteforståelse på mellemniveau - intensivt i uge 33

14. august - 18. august

Tilmeld