Menu

Dansk - mellemniveau 2 (B1) - online

Start
Tuesday August 17
Price
DKK 1,690
Lessons
30
Start 17.08.2021
Period 17.08.2021 to 23.09.2021
Lessons 30
Class no. 06054-21
Teacher cand.mag. Bent Børme
 
Location online
Room Zoom
Time Tue 16:30 - 18:40
Thu 16:30 - 18:40
Price DKK 1,690
Time Tue 16:30 - 18:40
Thu 16:30 - 18:40

Tal, læs og skriv dansk!
Holdet er for dig, som enten har svært ved at møde op på Studieskolen eller blot foretrækker at lære sprog online. Det kan være, du har en travl hverdag, rejser meget, bor uden for København eller ønsker at effektivisere tiden, du bruger på at lære dansk.
Der er to mødegange om ugen, men de foregår online, så fysisk behøver du ikke være i København.

Et onlinekursus kræver en del selvdisciplin, så for at du får noget ud af kurset, er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt med dansk uden for de to gange om ugen. Du skal forberede dig og lave dit hjemmearbejde. Til gengæld tager vi hensyn til, at du har en travl hverdag, så der er ikke meget hjemmearbejde mellem de to mødegange

Vi fokuserer på, du bliver god til at kommunikere på dansk. Det gør vi ved at tale meget, dele vores erfaringer og løse opgaver sammen.

På kurset Dansk - mellemniveau 2 bliver du både bedre til at tale dansk, og du får endnu mere styr på din grammatik. Du udvider dit ordforråd - både mundtligt og skriftligt - inden for forskellige emner, og når du er færdig med kurset, kan du læse og fortælle om korte avisartikler på dansk.

Vi arbejder bl.a. med disse emner:


  • uheld og ulykker, om alt det, der kan ske til hverdag og fest

  • sygdom og sundhed

  • livshistorier

  • personer vi beundrer

  • held og uheld


Du lærer både at tale og skrive om emnerne, og du får øvelse i at udtrykke din mening og diskutere et emne med andre. Vi fortsætter med nutid, datid, førnutid og fremtid, og vi laver øvelser med forskellen på når og da og forskellen på om og hvis.
Du lærer forskellige danske talemåder og metaforer.
Vi arbejder også med gradbøjning af adjektiver, adverbier, tidsudtryk og en masse andet.
I løbet af kurset skal du aflevere 4 opgaver, som du får feedback på.
Vi laver lytte- og videoøvelser, så du bliver endnu bedre til at forstå dansk.
Hver gang arbejder vi med udtale.

Hvordan foregår undervisningen?
Du skal arbejde ved computeren med lytteforståelse, læsning og skriftlige øvelser. To gange om ugen er der fælles undervisning online, hvor vi arbejder med mundtlig dansk og samtaleøvelser. Vi træner også udtale og laver lidt grammatik.
Undervisningen foregår kun på dansk.

Praktiske oplysninger
Kurset er for dig, der kan noget dansk i forvejen, fx hvis du har taget Dansk for begyndere 1 og 2, Basisniveau 1 og 2 samt Mellemniveau 1 på Studieskolen eller modul 1 og 2 samt noget af modul 3 på et sprogcenter.
Vi forventer, at du bruger 8 timer om ugen på hjemmearbejde.
Det er nødvendigt, at du har adgang til en computer med god internetforbindelse og webkamera. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med at bruge digitale værktøjer og tilegne dig viden gennem onlineundervisning.

Bent Børme

Dansk - mellemniveau 2 (B1) - online

17 August - 23 September

Register