Menu

Forberedelse til Prøve i Dansk 3 (B2) - online

Start
Monday August 16
Price
DKK 3,695
Lessons
60
Start 16.08.2021
Period 16.08.2021 to 10.11.2021
Lessons 60
Class no. 06122-21
Teacher cand.mag. Tom Fagerland
 
Location online
Room Zoom
Time Mon 16:30 - 18:40
Wed 16:30 - 18:40
Price DKK 3,695
Time Mon 16:30 - 18:40
Wed 16:30 - 18:40

Forbered dig til Prøve i Dansk 3
Kurset er for dig, der har svært ved at komme til almindelig klasseundervisning. Her kan du forberede dig til Prøve i Dansk 3 uden at møde op på skolen. Der er én fælles mødegang om ugen, men den foregår online, så fysisk behøver du ikke være i København.
For at du får noget ud af kurset, er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt med dansk, også når der ikke er onlineundervisning.
Vi forbereder den afsluttende Prøve i Dansk 3 med læsning, skrivning og mundtlig præsentation.
Vi læser aktuelle tekster, for eksempel avisartikler, og bruger korte tv-programmer som lytteøvelse.
Vi diskuterer emner inden for sundhed, velfærdsstaten, politik, det globaliserede arbejdsmarked og kulturtilbud.
Du får øvelse i at udtrykke dine ege synspunkter og holdninger om almindelige emner, det kan fx være ligestilling, miljø, medieforbrug, folkeskolen, børneopdragelse, sundhed og livsstil. Vi arbejder både mundtligt og skriftligt med emnerne, og vi har fokus på, at dit sprog bliver korrekt og nuanceret.
Du lærer at holde et kort oplæg om et emne, du kender i forvejen, og du lærer at skrive en personlig e-mail og et essay om danske samfundsforhold.
Vi arbejder stadig med grammatik og udtale.

Du får øvelse i forskellige talehandlinger:


  • at foreslå noget

  • at beskrive noget

  • at forklare noget

  • at give eksempler på noget

  • at vurdere fordele og ulemper ved noget


Undervisningsmateriale udviklet på Studieskolen
Vi bruger onlinematerialer, der er udviklet af Studieskolens egne undervisere specielt til forberedelse af Prøve i Dansk 3.

Hvordan foregår undervisningen?
Du skal arbejde ved computeren med lytteforståelse, læsning og skriftlige øvelser. Én gang om ugen er der fælles undervisning online, hvor vi arbejder med mundtlig dansk og samtaleøvelser. Vi træner også udtale og laver lidt grammatik.
Undervisningen foregår kun på dansk.

Praktiske oplysninger
Kurset er på niveau B2+ på Den Fælles Europæiske Referenceramme for Sprog. For at deltage på kurset skal du har gennemgået Dansk - højere mellemniveau 1 og 2 (B2) eller tilsvarende.
Det er nødvendigt, at du har adgang til en computer med god internetforbindelse og webkamera. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med at bruge digitale værktøjer og tilegne dig viden gennem onlineundervisning.
Forberedelsestid: cirka 8 timer om ugen. I løbet af kurset skal du aflevere fire større skriftlige opgaver.

Du skal huske at tilmelde dig til Prøve i Dansk 3 hos en af de skoler, der afholder prøven, senest den 30. august 2021

Tom Fagerland

Tom recommends his favorite place in Copenhagen and surroundings
"One of my favorite places is Kalvebod Fælled at Vestamager. I like rugged scenery, and it's a great place to bike, especially when it is not raining, and the bike lanes are windy 😊 You can also go for a picnic in the summer or visit Naturcenter Amager, which is located in the middle of the area, where there are usually some fun activities for the whole family.

In the winter I like to go to museums or exhibitions. Glyptoteket is a good place to go. In addition to the beautiful sculptures there is a fantastic conservatory with large palm trees and a nice café. From the roof terrace there is also a beautiful view of Tivoli and the rest of the city. Admission is free on Tuesdays!"

Show moreShow less

Forberedelse til Prøve i Dansk 3 (B2) - online

16 August - 10 November

Register