Menu

Intensivt dansk sommerkursus - mellemniveau 2 (B1+)

Start
Monday July 26
Price
DKK 4,975
Lessons
60
Start 26.07.2021
Period 26.07.2021 to 13.08.2021
Lessons 60
Class no. 8816-21
Teacher BA Hannah-Elisabeth Andersen
 
Location Borgergade 12, 1. floor
Room 110
Time Mon 09:00 - 12:30
Tue 09:00 - 12:30
Wed 09:00 - 12:30
Thu 09:00 - 12:30
Fri 09:00 - 12:30
Price DKK 4,975
Time Mon 09:00 - 12:30
Tue 09:00 - 12:30
Wed 09:00 - 12:30
Thu 09:00 - 12:30
Fri 09:00 - 12:30

Få nuancerne med på dansk
Har du lyst til bare at kunne tale dansk uden at lede for meget efter ordene eller være usikker på, om nu udtalen eller grammatikken er rigtig? Så er det dette kursus, du skal på.
Vi har fokus på, at du mere eller mindre problemløst kan indgå i almindelige samtaler på dansk om mange forskellige emner. Vi lægger vægt på, at du får et sammenhængende og varieret sprog, derfor har vi også fokus på alle de små sproglige nuancer i dansk. På den måde bliver du bedre til at tale med dine danske naboer, kolleger eller venner, og du får meget lettere ved at deltage i dagliglivet i Danmark.
Du får lov at arbejde selvstændigt med dansk, både når vi er samme i klassen, og når du arbejder hjemme, på arbejde eller bare møder danskere på gaden.
Vi læser forskellige tekster, ser små videoklip og hører lydfiler. Alt sammen er med til at give dig viden og flere danske ord, du selv kan bruge.
Vi arbejder med alle sprogfærdigheder i undervisningen - det vil sige, at du lærer både at forstå, tale, læse og skrive dansk.

Grammatik
Vi arbejder også med grammatik, blandet andet med verber i forskellige tider, aktive og passive verber, adjektiver, substantiver, ordstilling, tid og tidsfølge og andre ting, der er vigtige for at forstå og blive forstået på dansk. Vi arbejder også med faste udtryk og vendinger.

Udtale
Vi har fokus på udtale. Det handler både om din egen udtale og om din evne til at forstå autentisk dansk i normalt tempo.
Vi fokuserer også på forholdet mellem skrift og (ud)tale, på rytme og tryk og andre af de fænomener, der er typiske for dansk udtale. Det er alt sammen med til, at du får en bedre udtale på dansk og større fluency, når du selv taler.

Emner
Vi læser og taler om forskellige emner, der giver dig større forståelse af det danske samfund. Emnerne er for eksempel arbejde, skole og uddannelse, samfundsliv, fritids- og foreningsliv, identitet og udtryksformer og kulturelle trends.

Undervisningsmateriale
Undervisningsmaterialet er inkluderet i kursusprisen. Underviseren deler bøgerne ud i klassen, og du får også adgang til vores online læringsmiljø Moodle. Her kan du kommunikere med din underviser, tjekke opgaver og få opdateret information.

Kulturprogram
Om eftermiddagen og om aftenen tilbyder Studieskolen en række forelæsninger om dansk sprog og kultur, workshops, ekskursioner og sociale arrangementer.
Her får du en introduktion til dansk politik, litteratur, historie og hverdagsliv. Se programmet her på hjemmesiden.
Se kulturprogrammet her: https://www.studieskolen.dk/da/dansk/sommerkurser/kulturprogram (kopier url'en over i en anden browser).

Praktiske oplysninger
Kurset er for dig, der kan noget dansk i forvejen, svarende til første del af niveau B1 på Den Fælles Europæiske Referenceramme for Sprog.
Der er 20 undervisningstimer a 45 minutter i klassen om ugen.
Der er 10-18 kursister på holdet.

Hvis vi på et tidspunkt må lukke for undervisning med fysisk fremmøde på grund af corona, fortsætter holdet med undervisning online.
Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej.
Hvis vi må ændre til onlineundervisning, bortfalder kompensation i form af tilbagebetaling eller erstatningsundervisning.
Husk, at du altid kan annullere din tilmelding op til en uge, før dit kursus starter.

Hannah-Elisabeth Andersen

Hannah-Elisabeth recommends:
Do you have a favourite place in Copenhagen?
"When I have the time, I like to go round Minas Kaffebar on Nørrebro and buy cheap and good coffee. You can sit there and read, do some work or smile at all the people walking by – or you can go for a stroll on Assistens Cemetery."

What Danish singer do you like the best?
"I’m wild about the band Danser med Drenge. Their music can make me laugh, cry and bawl along. My favourite songs are Hvor længe vil du ydmyge dig? and Vi skal nok få gjort en mand ud af dig, because the lead as well as the back-up singers are just fantastic, and both songs are excellent!"

Show moreShow less

Intensivt dansk sommerkursus - mellemniveau 2 (B1+)

26 July - 13 August

Register