Menu

Xueqing Zheng

Xueqing har en bachelorgrad i undervisning i kinesisk som fremmedsprog fra Beijing Language and Culture University og en kandidatgrad i undervisning i engelsk som andetsprog fra Boston Universitet.
Efterfølgende har hun arbejdet, og hun har tre års erfaring som underviser i både kinesisk og engelsk på universitetsniveau. 
Hun flyttede til København i 2015 og har lært dansk på Studieskolen. Aktuelt er hun i gang med at tage læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole, da hun stadig ønsker at fortsætte med at arbejde som underviser i Danmark.

Det er vigtigt for hende, at der skabes trygge rammer i hendes undervisning, så kursisterne tør snakke, lave fejl og have det sjovt, mens de lærer. Hun kombinerer de undervisnings- og læringsmetoder, hun har erhvervet sig i Kina, USA og Danmark, og tilbyder differentieringsmuligheder i sine klasser.

Xuequing anbefaler:
”Tag en tur forbi Beijing, der både er moderne, men alligevel har bibeholdt essensen af det gamle Kina, dens kultur og arkitektur. Selvom du har lært kinesisk i flere år, er der ingen grund til at skamme sig, hvis man ikke kan forstå dem. De lokale taler utrolig hurtigt og med en dialekt, hvor de ofte indsætter lyden ”er”, når de snakker. Selv andre kinesere kan have svært ved at følge med.
En tur med taxi i Beijing vil ikke bare give dig en billig tur rundt i byen, men også ofte en gratis guidet rundtur og sproglektion fra chaufføren som en bonus.”