Menu

A2.3 Nederlandsk for let øvede

Start
Wednesday November 15
Price
DKK 2,325
Reduced price
DKK 2,215
Lessons
18
Start 15.11.2023
Period 15.11.2023 to 24.01.2024
Lessons 18
Course no.: 2511-23
Teacher cand.mag. Malene Sibbersen
 
Location Vognmagergade 8, stuen
Room V021
Time Wed 19:15 - 20:55
Price DKK 2,325
Reduced price DKK 2,215
Time Wed 19:15 - 20:55

Hvad lærer du?
Vi taler om dagligdags emner som i biografen, derhjemme og hos politiet.
Du lærer at beskrive aktiviteter, og du øver dig på telefonsamtaler samt at gengive noget, der er sket. Du lærer at spørge om råd og give råd, at skrive korte tekster (fx et svar på en invitation og korte beskeder), købe billetter m.m.
Vi arbejder med basisgrammatik som konjunktioner og ordet 'er'. Vi fortsætter med at arbejde med udtalen.

Vi taler om dagligdags emner som besøg hos venner, i toget og til sport.
Du lærer at smalltalke, spørge om andres mening og selv sige din mening, spørge om information og fortælle om din ferie. Du lærer navne på sportsgrene, at skrive korte tekster (fx et postkort og udfylde et spørgeskema), planlægge ferie m.m.
Vi arbejder med basisgrammatik som påpegende stedord, udsagnsordet 'zullen' i forbindelse med et løfte og fremtid. Vi fortsætter med at arbejde med udtalen.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktisk
Lærebog: Nederlands in gang, ISBN 9789046905609. Vi arbejder med kapitel 16-18. Vi beder dig købe bogen, inden kurset starter. Du kan fx købe bogen på coutinho.nl. Vælg Boek + website eller E-book + website, når du bestiller.
På bogens hjemmeside kan du lytte til teksterne og lave forskellige lytte-, grammatik- og ordforrådsøvelser, som passer til det, vi arbejder med i timerne.

Dette kursus er det tredje af 3 kurser, der tilsammen udgør A2-niveauet.

Forberedelse: Mindst 1 time om ugen, men gerne mere.
Der er 7-10 kursister på holdet.

Malene Sibbersen

Malene Sibbersen har boet i Den Haag i Nederlandene. Hun er uddannet i nederlandsk fra Københavns Universitet. Malene har specialiseret sig i nederlandsk litteratur og grammatik og kommer gerne med læsetips og ekstra grammatiske øvelser til den enkelte kursist. Malene har undervist i nederlandsk på Studieskolen siden 2008.

Malene anbefaler lige nu:
Litteratur: Hermans’ De donkere kamer van Damokles er et must for enhver, der interesserer sig for nederlandsk litteratur. Wolkers’ Terug naar Oegstgeest giver et glimrende indblik i det calvinistiske Nederlandene fra det 20. århundrede.
Sted: Kom ud af Amsterdam og tag til nogle af de omkringliggende byer f.eks. Den Haag. Tag til Grote Markt, der en skøn plads fyldt med cafeer, hvor man kan nyde en god øl både ude og inde. Eller tag på loppemarked på Lange Voorhout over for parlamentet hver torsdag og søndag.
Spise: Nederlandene bugner af etniske restauranter. Prøv f.eks. indonesiske Istana i Den Haag – rigelige mængder mad og god service til billige priser.
Show moreShow less

A2.3 Nederlandsk for let øvede

15 November - 24 January

Register