Menu

A1.1 Feriefransk for begyndere - semi-intensivt

Start
Friday September 27
Price
DKK 1,260
Reduced price
DKK 1,150
Lessons
14
Start 27.09.2024
Period 27.09.2024 to 05.10.2024
Lessons 14
Course no.: 1209-24
Teacher cand.mag. Fabienne Baujault Borresen
 
Location Borgergade 12, 1. sal
Room 118
Time Sat 09:30 - 13:00
Fri 15:30 - 18:00
Price DKK 1,260
Reduced price DKK 1,150
Time Sat 09:30 - 13:00
Fri 15:30 - 18:00

Din gode ferie i Frankrig begynder her - prøv på fransk!
Skal du til Frankrig i efterårsferien? Så er dette semi-intensive kursus noget for dig. Vi mødes fire gange, hvor vi arbejder med den nyudkomne bog Prøv på fransk!, som er en blanding af en lærebog i begynderfransk og en parlør. Det er din underviser, der har skrevet bogen, og selvom kurset er kort, kan du godt nå at lære det mest grundlæggende fransk.

Din underviser klæder dig på til at klare dig i små hverdagssituationer på din næste rejse til Frankrig eller andre fransktalende lande. På kurset arbejder vi med hverdagsrealistiske dialoger - du lærer fx at sige 'hav en god dag' og 'i lige måde'.

Du øver også små samtaler, som du kan have, når du fx bestiller bord på eller møder op på en restaurant eller køber friske kirsebær på markedet.

Der er fokus på fransk, som franskmænd selv taler det, og du bliver klar til nogle gode og sjove oplevelser med fransk og til at kunne tale med lokalbefolkningen.

På Studieskolens franskkurser bliver du hurtigt god til fransk, fordi vi taler sproget så meget som muligt. Udtale og ordforråd er noget af det vigtigste på begynderkurserne, og ofte er den karakteristiske franske melodi med til at løfte stemningen, så vi har det sjovt, mens vi taler fransk.

Netop for at du kan træne sproget mest muligt, bliver klasseundervisningen suppleret med gruppearbejde og opgaver, I skal løse to og to.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetLærebøger
Prøv på fransk! af Fabienne Baujault Borresen. Du kan købe bogen af Fabienne første mødegang med 15 % rabat (med MobilePay).
Der er 10-16 kursister på holdet.
Der er undervisning den 27/9 og 28/9 og den 4/10 og 5/10.

Fabienne Baujault Borresen

Fabienne er fransk og har boet i Danmark det meste af sit voksenliv. Hun er uddannet cand.mag. i fransk og fremmedsprogspædagogik fra Københavns Universitet. Desuden er hun uddannet cand.phil. i Nordisk filologi fra Sorbonne Universitet i Paris.

Fabienne er en erfaren og dedikeret formidler af fransk sprog og kultur. Hun er meget nysgerrig på pædagogisk udvikling, og hun henter inspiration i kurser og faglitteratur. Hun følger med i, hvad der rører sig i Frankrig og andre fransktalende lande og inddrager det så meget som muligt i sin undervisning.

Fabienne har desuden en solid forfatterkarriere bag sig. Hun har udgivet en række undervisningsmaterialer til fransk i grundskolen samt flere easy readers, som er bearbejdede udgaver af franske romaner. Sidste skud på stammen er en lærebog og parlør i ét til undervisning og selvstudium for unge og voksne.

Du kan følge Fabienne på Instagram og se hendes korte videoer, hvor hun præsenter noget eller fortæller om en begivenhed på fransk.
Show moreShow less

A1.1 Feriefransk for begyndere - semi-intensivt

27 September - 5 October

Register