Menu

A2 Få styr på conditionnel

Start
Saturday September 28
Price
DKK 315
Reduced price
DKK 290
Lessons
3
Start 28.09.2024
Period 28.09.2024 to 28.09.2024
Lessons 3
Course no.: 1249-24
Teacher maître ès lettres Jacqueline Rousselon
 
Location Gothersgade 14, 1. sal
Room 105
Time Sat 10:00 - 13:00
Price DKK 315
Reduced price DKK 290
Time Sat 10:00 - 13:00

Få flere smil i Frankrig - brug conditionnel rigtigt
Få styr på conditionnel i dit hverdagsfransk og få bedre betjening, når du er i Frankrig. Der findes ikke en trylleformular til god service i Frankrig, men hvis du er god til conditionnel, så er det næsten det samme som en trylleformular.

Kom og brug en formiddag på at blive mere høflig på fransk - det bliver meget sjovere at være i Frankrig, når du fortryller franskmændene med din brug af conditionnel og dine mange høflighedsvendinger.

Når formiddagen er slut, så kan du svare på dette spørgsmål: Hvorfor er ?je voudrais ikke altid den mest høflige vending?

Vi har en legende tilgang til de forskellige regler og du får afprøvet reglerne gennem øvelser og spil. Vi lover, at det ikke bliver kedeligt.

Jacqueline Rousselon

Jacqueline Rousselon er født i Marseille i Frankrig, og hun har boet i Danmark i 20 år. Jacqueline er, hvad der svarer til cand.mag. fra Frankrig. Hun har 20 års erfaring i at undervise i fransk sprog, kultur og samfund ikke bare i Danmark, men mange steder i hele verden. Jacqueline har f.eks. undervist i Aix-en-Provence, i Vermont i USA og på Harvard University i USA.
Jacqueline tager til Frankrig to-tre gange om året for at være sammen med familie og venner.

Jacqueline anbefaler lige nu:
Steder: Prøv de forskellige franske regioner, én ad gangen, de er meget forskellige indbyrdes. Det er blandt andet variationen mellem regionerne, der gør Frankrig så spændende. Hvis man er i Frankrig i længere tid, så kan man opleve noget helt andet, hvis man tager på en weekendtur til en anden region, det kan blive helt eksotisk.
Mad: Igen er det de regionale forskelle, der er mest fascinerende. Man skal spise det lokale køkken, det gør franskmænd altid. Prøv f.eks. om sommeren maden fra Sydfrankrig, der er baseret på olivenolie og grøntsager. Det bedste kød er lam fra de franske alper, det har en helt unik kraftig smag.
Film: Hold øje med Grand-biografen i København. De viser mange gode franske film, især mandag eftermiddage. Franske film er ofte både sjove og underholdende og handler om almindelige menneskers historie. De kan helt klart anbefales.
Show moreShow less

A2 Få styr på conditionnel

28 September - 28 September

Register