Menu

B1/B2 Matinée avec le conditionnel

Start
Saturday October 5
Price
DKK 315
Reduced price
DKK 290
Lessons
3
Start 05.10.2024
Period 05.10.2024 to 05.10.2024
Lessons 3
Course no.: 1250-24
Teacher maître ès lettres Jacqueline Rousselon
 
Location Gothersgade 14, 1. sal
Room 105
Time Sat 10:00 - 13:00
Price DKK 315
Reduced price DKK 290
Time Sat 10:00 - 13:00

Matinée avec le conditionnel - l'hypothèse et la condition, le regret et le reproche.
Introduction des règles de niveau B1 et plus avec exercices et jeux de mise en situation.

Votre niveau de francais vous permet de vous débrouiller dans la plupart des situations de la vie quotidienne mais vous avez besoin d'un coup de pouce en grammaire ?
Ce cours est fait pour vous ! Nous reprendrons ensemble le conditionnel dans la communication courante.

Dans une conversation courante, élaborer des hypothèses avec des conclusions peut être un véritable casse-tête. Comment éviter les erreurs du type Si j'avais le temps, je voulais visiter la France ?

L'utilisation du conditionnel passé est en fait plus simple qu'on ne l'imagine. Seulement quelques formules à mémoriser et à appliquer afin d'éviter les malentendus ou l'incompréhension dans une situation de communication ou dans la lecture d'un texte.

Jacqueline Rousselon

Jacqueline Rousselon er født i Marseille i Frankrig, og hun har boet i Danmark i 20 år. Jacqueline er, hvad der svarer til cand.mag. fra Frankrig. Hun har 20 års erfaring i at undervise i fransk sprog, kultur og samfund ikke bare i Danmark, men mange steder i hele verden. Jacqueline har f.eks. undervist i Aix-en-Provence, i Vermont i USA og på Harvard University i USA.
Jacqueline tager til Frankrig to-tre gange om året for at være sammen med familie og venner.

Jacqueline anbefaler lige nu:
Steder: Prøv de forskellige franske regioner, én ad gangen, de er meget forskellige indbyrdes. Det er blandt andet variationen mellem regionerne, der gør Frankrig så spændende. Hvis man er i Frankrig i længere tid, så kan man opleve noget helt andet, hvis man tager på en weekendtur til en anden region, det kan blive helt eksotisk.
Mad: Igen er det de regionale forskelle, der er mest fascinerende. Man skal spise det lokale køkken, det gør franskmænd altid. Prøv f.eks. om sommeren maden fra Sydfrankrig, der er baseret på olivenolie og grøntsager. Det bedste kød er lam fra de franske alper, det har en helt unik kraftig smag.
Film: Hold øje med Grand-biografen i København. De viser mange gode franske film, især mandag eftermiddage. Franske film er ofte både sjove og underholdende og handler om almindelige menneskers historie. De kan helt klart anbefales.
Show moreShow less

B1/B2 Matinée avec le conditionnel

5 October - 5 October

Register