Menu

B1.1 Hverdagsfransk - intermédiaire

Start
Thursday September 5
Price
DKK 2,880
Reduced price
DKK 2,665
Lessons
36
Start 05.09.2024
Period 05.09.2024 to 23.01.2025
Lessons 36
Course no.: 1263-24
Teacher master de français langue étrangère Estelle Le Bonnec
 
Location Borgergade 12, 1. sal
Room 119
Time Thu 13:00 - 14:40
Price DKK 2,880
Reduced price DKK 2,665
Time Thu 13:00 - 14:40

Vil du gerne tale med om, hvad der sker i Frankrig og blive mere sikker på fransk?
Kurset er for dig, der allerede har et godt basiskendskab til fransk og kan klare dig i de fleste dagligdagssituationer, så længe sproget er enkelt. Du ønsker dels at genopfriske sproget og dels at blive klædt på til at tale med om aktuelle emner i de fransktalende lande.
Netop fordi vi gennemgår aktuelle emner, læser vi ikke efter en fast bog på kurset, men ser video, lytter til sange eller læser uddrag af avisartikler. Du kan selv præge, hvilke emner vi tager op, hvis du gerne vil lære at begå dig bedre i bestemte situationer, der også vil være relevante for de andre kursister.
Og som altid på Studieskolens kurser er det vigtigste jo, at du får trænet dit fransk. Primært mundtligt. Underviseren sørger for en god stemning på holdet, så du kan folde dig ud og tale en masse fransk med de andre kursister. Du bliver mere afslappet på fransk, du får et meget større ordforråd og en dybere forståelse af fransk kultur. Vi arbejder stadig med den franske grammatik, så dit sprog bliver mere nuanceret, og du kan udtrykke dig mere præcist. På B1-niveauet har vi fokus på raconter og se débrouiller. Så bliver du klar til din næste rejse til Frankrig eller et andet fransktalende land.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetUndervisningsmateriale
Den eneste bog, du skal købe forud for kurset, er Grammaire progressive du français. Niveau intermédiaire. Nouvelle édition. 4e édition (CLE) ISBN 9782090381030. Fx i Den Franske Bogcafé, denfranskebogcafe.dk. Husk at sige, at du er kursist på Studieskolen, så får du nemlig 5 % rabat på bøger.

Praktisk
B1.1 er for dig, der har afsluttet undervisningen i A2 eller noget tilsvarende - måske har du boet i Frankrig i en periode.
Du kan præsentere dig og fortælle om dit job, din familie, din ferie, og du kan bruge nutid, førnutid og fremtid på fransk. Du kan lave korte beskrivelser. Du er klar til at læse, høre og forstå korte autentiske dokumenter på fransk mellemniveau.

På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Frankrig eller fransktalende lande, har fransktalende familie eller partner eller interesserer sig for sprog, og som er optaget af kultur og samfundsspørgsmål. Vores kursister har et højt fremmøde og er meget optaget af at lære fransk i en god stemning, hvor der er let til latter, hvis grammatikken eller udtalen driller.

Forberedelsestid: Du skal regne med cirka 2 timers forberedelse om ugen. Brug hellere 15 minutter hver dag end to timer aftenen før undervisningen.

Find dit niveau i fransk
Skal du finde det rigtige kursus, der passer lige til dig? Så tag vores online sprogtest i fransk. Når du har taget testen, kan vores sprogkonsulent nemmere vejlede dig til det helt rigtige kursus studieskolen.dk/sprogtest.
Der er 10-16 kursister på holdet.

Estelle Le Bonnec

Estelle er franskmand og uddannet fransklærer i Frankrig med kandidatgrad i fransk som fremmedsprog. Hun er opvokset i Frankrig, men hun har også rejst og undervist unge og voksne i England og Argentina. Hun elsker at undervise i fransk på alle niveauer.

Estelles råd til dig, som gerne vil blive bedre til fransk:

Jeg foreslår, at du kommer i nærkontakt med den franske kultur, ved at du:

  • Ser franske film eller kortfilm (L’école des Gobelins laver rigtig gode kortfilm, som du kan finde på internettet).
  • Læser korte artikler på 1jour1actu.
  • Lytter til fransk musik.

I København er der også mange gode muligheder for at være i kontakt med den franske kultur - du kan se fransk film i biografen, gå til koncerter med fransk musik, og du kan købe ind hos franskmænd i mange forskellige butikker – og det er særligt nemt at finde franske produkter i Torvehallerne i København.

 

Show moreShow less

B1.1 Hverdagsfransk - intermédiaire

5 September - 23 January

Register