Menu

B2/C1 Literatur und aktuelle Themen - Vormittag

Start
Tuesday September 7
Price
DKK 3,330
Reduced price
DKK 3,060
Lessons
45
Start 07.09.2021
Period 07.09.2021 to 18.01.2022
Lessons 45
Class no. 1133-21
Teacher cand.mag. Sabine Kramer
 
Location Borgergade 12, 1. floor
Room 107
Time Tue 10:00 - 12:10
Price DKK 3,330
Reduced price DKK 3,060
Time Tue 10:00 - 12:10

Dieser Kurs passt zu Ihnen, wenn Sie gerne einen Roman auf Deutsch lesen möchten und schon mehrere Kurse auf B2 Niveau besucht haben oder ähnliche Vorkenntnisse besitzen.

Titel des Romans wird im August bekannt gegeben. Sie lesen zu jedem Male einige Kapitel, die Sie dann in Kleingruppen besprechen.
Außerdem sehen und hören wir Videos und Audios zu aktuellen Themen, die wir anschließend diskutieren. Auch die Grammatik kommt nicht zu kurz und wird nach Bedarf einbezogen.

Sie erhalten einen Überblick über Kursinhalt und Materialien
Sie erhalten Zugang zu Moodle, Studieskolens Online-Lernplattform. Hier bekommen Sie einen Gesamtüberblick über alle Inhalte und Materialien des Kurses. Sie haben hier auch Kontakt zu den anderen Kursteilnehmern, so dass Sie sich über die Inhalte des Kurses austauschen können. Auf Moodle können Sie:


  • eine Übersicht des gesamten Kurses, der einzelnen Unterrichtsstunden und der Hausarbeiten finden

  • alle Unterrichtsmaterialien und ergänzende Materialien finden

  • sich mit Ihrem Lehrer und den anderen Teilnehmern austauschen

  • immer auf dem Laufenden bleiben und das Versäumte nachholen, wenn Sie einmal krank oder verhindert sein solltenPraktisches
Im Unterricht wird nur Deutsch gesprochen.

2- 3 Stunden Vorbereitung pro Woche - lieber jeden Tag 15-20 Minuten als 2 Stunden am Tag vor dem Unterricht.
Wir sind 10-16 Teilnehmer im Kurs.

Vi tilpasser undervisningen til den aktuelle situation
På Studieskolen viser erfaringen, at man bedst lærer sprog ved at øve sig og tale meget. Det gør vi normalt i klassen, hvor I noget af tiden arbejder i par eller i grupper, så I når at sige så meget som muligt i løbet af timen, og underviseren går rundt mellem jer. På mange hold laver vi også øvelser, hvor I skal op og stå og gå rundt mellem hinanden.
Pga. covid-19 er det ikke muligt at undervise på den måde, for vi kan ikke holde nok afstand. Derfor tilpasser vi hele tiden vores metoder til den aktuelle situation, så vi kan holde afstand, og så det er sikkert for både undervisere og kursister at være på Studieskolen.
NB! Hvis vi på et tidspunkt må lukke for undervisning med fysisk fremmøde på grund af corona, fortsætter holdet med undervisning online. Det kan også ske, at vi må gennemføre en enkelt eller to undervisningsgange online - fx hvis underviseren skal testes.
Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej. Hvis vi må ændre til onlineundervisning, bortfalder kompensation i form af tilbagebetaling eller erstatningsundervisning. Husk, at du altid kan annullere din tilmelding op til en uge, før dit kursus starter.

Sabine Kramer

Sabine er vokset op i Tyskland. Hun er cand.mag. i tysk fra Københavns Universitet. Hun er en rutineret lærer, der gerne bruger videoer og lyd i undervisningen. Hun synes, at grammatikken gerne må være sjov, og hun er god til at formidle den, så kursisterne let kan følge med.

Sabine anbefaler lige nu:
Litteratur: Litteratur: "Juli Zeh (Unterleuten) er en af yndlingsforfatterne, men der er også mange andre som Daniel Kehlmann (Tyll), Doris Hansen (Altes Land) og selvfølgelig klassikere som Herman Hesse og Stefan Zweig. Hvis de er for svære at læse endnu, så tag i stedet på biblioteket og find én af de utallige tyske easy-readers. De findes på alle niveauer."
Overnatte i Tyskland: ”Jeg har gode erfaringer med at bo på Bed & Breakfast. Det er oftest billigere end hoteller, man bor hos en familie, og man kommer tættere på tysk kultur.”
Lær mere tysk: Hjemmesiden Deutsche Welle er en guldgrube af informationer om kultur og samfund. Man kan få opdateret sit ordforråd, og der er sprogkurser for både begyndere og på mellemniveau. Der er også bearbejdede avisartikler, der bliver læst op på tysk.

Show moreShow less

B2/C1 Literatur und aktuelle Themen - Vormittag

7 September - 18 January

Register