Menu

A2 Sommertysk samtale og grammatik

Start
Monday August 16
Price
DKK 1,890
Reduced price
DKK 1,780
Lessons
18
Start 16.08.2021
Period 16.08.2021 to 01.09.2021
Lessons 18
Class no. 5102-21
Teacher cand.mag. Sabine Kramer
 
Location Borgergade 12, 1. floor
Room 107
Time Mon 17:00 - 19:30
Wed 17:00 - 19:30
Price DKK 1,890
Reduced price DKK 1,780
Time Mon 17:00 - 19:30
Wed 17:00 - 19:30

Træn samtale og grammatik gennem leg og aktiviteter
Du kan allerede en masse tysk, men du savner at få lidt tid og plads til at øve dig i det hele og repetere de grundlæggende ting. Brug lidt af sommeren på at blive tryg på A2, inden du bevæger dig videre til mellemniveauet.
Vi læser korte lette tekster, ser og hører tyske lyd- og videoklip og taler om vores liv og hverdag. Vi laver også en masse sjove aktiviteter og lege med tysk grammatik. På den måde bliver du mere sikker i at bruge grammatikken i praksis, og det bliver mere naturligt og nemt for dig.

Undervisningsmateriale
Underviseren skræddersyr materialet til holdet, så du får relevante tekster, øvelser og ressourcer fra gang til gang. Materialet er indkluderet i kursusprisen.

Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktiske oplysninger
Kurset passer til dig, der er færdig eller næsten færdig med A2 niveauet.
Der er 8-12 kursister på holdet.

Vi tilpasser undervisningen til den aktuelle situation

På Studieskolen viser erfaringen, at man bedst lærer sprog ved at øve sig og tale meget. Det gør vi normalt i klassen, hvor I noget af tiden arbejder i par eller i grupper, så I når at sige så meget som muligt i løbet af timen, og underviseren går rundt mellem jer. På mange hold laver vi også øvelser, hvor I skal op og stå og gå rundt mellem hinanden.

Pga. covid-19 er det ikke muligt at undervise på den måde, for vi kan ikke holde nok afstand. Derfor tilpasser vi hele tiden vores metoder til den aktuelle situation, så vi kan holde afstand, og så det er sikkert for både undervisere og kursister at være på Studieskolen.NB! Hvis vi på et tidspunkt må lukke for undervisning med fysisk fremmøde på grund af corona, fortsætter holdet med undervisning online. Det kan også ske, at vi må gennemføre en enkelt eller to undervisningsgange online - fx hvis underviseren skal testes.

Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej. Hvis vi må ændre til onlineundervisning, bortfalder kompensation i form af tilbagebetaling eller erstatningsundervisning. Husk, at du altid kan annullere din tilmelding op til en uge, før dit kursus starter.

Sabine Kramer

Sabine er vokset op i Tyskland. Hun er cand.mag. i tysk fra Københavns Universitet. Hun er en rutineret lærer, der gerne bruger videoer og lyd i undervisningen. Hun synes, at grammatikken gerne må være sjov, og hun er god til at formidle den, så kursisterne let kan følge med.

Sabine anbefaler lige nu:
Litteratur: Litteratur: "Juli Zeh (Unterleuten) er en af yndlingsforfatterne, men der er også mange andre som Daniel Kehlmann (Tyll), Doris Hansen (Altes Land) og selvfølgelig klassikere som Herman Hesse og Stefan Zweig. Hvis de er for svære at læse endnu, så tag i stedet på biblioteket og find én af de utallige tyske easy-readers. De findes på alle niveauer."
Overnatte i Tyskland: ”Jeg har gode erfaringer med at bo på Bed & Breakfast. Det er oftest billigere end hoteller, man bor hos en familie, og man kommer tættere på tysk kultur.”
Lær mere tysk: Hjemmesiden Deutsche Welle er en guldgrube af informationer om kultur og samfund. Man kan få opdateret sit ordforråd, og der er sprogkurser for både begyndere og på mellemniveau. Der er også bearbejdede avisartikler, der bliver læst op på tysk.

Show moreShow less

A2 Sommertysk samtale og grammatik

16 August - 1 September

Register