Menu

B2 Deutsch Konversation und Grammatik Mittelstufe 2 - Intensivkurs

Start
Monday July 19
Price
DKK 1,800
Reduced price
DKK 1,655
Lessons
24
Start 19.07.2021
Period 19.07.2021 to 29.07.2021
Lessons 24
Class no. 5106-21
Teacher BA Søren Peter Cortsen
 
Location Borgergade 12, 1. floor
Room 107
Time Mon 17:00 - 19:30
Tue 17:00 - 19:30
Wed 17:00 - 19:30
Thu 17:00 - 19:30
Price DKK 1,800
Reduced price DKK 1,655
Time Mon 17:00 - 19:30
Tue 17:00 - 19:30
Wed 17:00 - 19:30
Thu 17:00 - 19:30

Zwei unterhaltsame B2-Wochen
Für Teilnehmer der höheren Mittelstufe, die ihr Deutsch auffrischen und verbessern möchten.

Während zwei Sommerwochen arbeiten wir mit den wesentlichsten und interessantesten Teilen des Pensums der B2-Stufe.
Wir lesen und diskutieren aktuelle Texte, Ton- und Bildbeiträge: Kurze Artikel über aktuelle Themen aus Zeitungen, Nachrichtenmagazinen und anderen Quellen und verwenden relevante Ton- und Bildbeiträge. Darüber hinaus arbeiten wir mit grundlegenden grammatischen Themen auf dem Niveau der Mittelstufe.
Grammatik und Konversation werden zu gleichen Teilen gewichtet.

Wir stellen die Unterrichtsmaterialien speziell für diesen Kurs zusammen und sichern so die größtmögliche Relevanz für die Kursteilnehmer. Wir arbeiten im Plenum, in Kleingruppen und in Partnerarbeit.

Im Unterricht wird nur Deutsch gesprochen.

Die Unterrichtsmaterialien sind in der Kursgebühr einbegriffen.

Sie erhalten einen Überblick über Kursinhalt und Materialien
Sie erhalten Zugang zu Moodle, Studieskolens Online-Lernplattform. Hier bekommen Sie einen Gesamtüberblick über alle Inhalte und Materialien des Kurses. Sie haben hier auch Kontakt zu den anderen Kursteilnehmern, so dass Sie sich über die Inhalte des Kurses austauschen können. Auf Moodle können Sie:


  • eine Übersicht des gesamten Kurses, der einzelnen Unterrichtsstunden und der Hausarbeiten finden

  • alle Unterrichtsmaterialien und ergänzende Materialien finden

  • sich mit Ihrem Lehrer und den anderen Teilnehmern austauschen

  • immer auf dem Laufenden bleiben und das Versäumte nachholen, wenn Sie einmal krank oder verhindert sein sollten


Wir sind 10-16 Teilnehmer im Kurs.

Vi tilpasser undervisningen til den aktuelle situation
På Studieskolen viser erfaringen, at man bedst lærer sprog ved at øve sig og tale meget. Det gør vi normalt i klassen, hvor I noget af tiden arbejder i par eller i grupper, så I når at sige så meget som muligt i løbet af timen, og underviseren går rundt mellem jer. På mange hold laver vi også øvelser, hvor I skal op og stå og gå rundt mellem hinanden.
Pga. covid-19 er det ikke muligt at undervise på den måde, for vi kan ikke holde nok afstand. Derfor tilpasser vi hele tiden vores metoder til den aktuelle situation, så vi kan holde afstand, og så det er sikkert for både undervisere og kursister at være på Studieskolen.

NB! Hvis vi på et tidspunkt må lukke for undervisning med fysisk fremmøde på grund af corona, fortsætter holdet med undervisning online. Det kan også ske, at vi må gennemføre en enkelt eller to undervisningsgange online - fx hvis underviseren skal testes.
Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej. Hvis vi må ændre til onlineundervisning, bortfalder kompensation i form af tilbagebetaling eller erstatningsundervisning. Husk, at du altid kan annullere din tilmelding op til en uge, før dit kursus starter.

Søren Peter Cortsen

Søren Peter Cortsen er Studieskolens særlige specialist i tysk grammatik. Der er ingen regler, store som små, han ikke kan forklare, så alle forstår dem. 

Søren anbefaler lige nu:
Sted: De gamle middelalderbyer i Sachsen-Anhalt, f.eks. Quedlinburg, Naumburg og Merseburg. De er lidt gammeldags i det, men er lige nu ved at blive pudset op til den store udstilling sommer/efterår 2011 for ”Der Naumburger Meister”. Den skal jeg helt klart se. Ellers kan man bare nyde bindingsværkshusene og de romanske bygningsværker. Området ligger ikke mere end en dagsrejse i bil fra Danmark.
Mad: Tysk mad er bedre end sit rygte. Tit er det ting, vi kender her hjemmefra også, men det er i reglen veltillavet. Og så skal man ikke være bange for at smage surkål, det smager godt. 
Litteratur: En velskrevet bestseller er Pascal Merciers ”Nachtzug nach Lissabon”.
Show moreShow less

B2 Deutsch Konversation und Grammatik Mittelstufe 2 - Intensivkurs

19 July - 29 July

Register