Menu

A2.1 Tysk for letøvede - online (anden del)

Start
Tuesday November 16
Price
DKK 1,540
Reduced price
DKK 1,375
Lessons
27
Start 16.11.2021
Period 16.11.2021 to 18.01.2022
Lessons 27
Class no. B1110-21
Teacher cand.mag. Sabine Kramer
 
Location online
Room Zoom
Time Tue 17:30 - 19:40
Price DKK 1,540
Reduced price DKK 1,375
Time Tue 17:30 - 19:40

Overrask dine venner, din partner og din lærer og lær at klare dig på tysk
Deltag i anden del af kurset A2.1 Tysk, som har kørt i 9 uger. Du har fulgt undervisning i tysk for begyndere eller lært lidt tysk på anden måde. Du kan klare dig i meget simple situationer på tysk, og nu vil du gerne have flere ord på og være mere flydende på tysk, når du taler med andre.

Nu træner vi nogle lidt mere avancerede samtaler, og du lærer flere og flere gloser, som du kan bruge, for eksempel når du skal:


  • ønske nogen tillykke med fødselsdagen, jubilæet og andre glædelige begivenheder

  • tale om forskellige slags job

  • fortælle om aktiviteter, du kan lide at lave din ferie og fritid

  • tale om sundhed, idræt og spisevaner

  • beskrive hvad du gerne vil lave, hvad du kan lide og ikke kan lideDu lærer også at klare dig i situationer som lægebesøg, på restaurant og andre almindelige situationer, når du er i Tyskland.

Vi laver mange forskellige typer øvelser, så du bliver mere og mere selvsikker og kan udtrykke dig mere præcist og varieret, når du taler tysk.

Hvordan foregår onlineundervisning?
Du er en del af et hold, som mødes fast en gang om ugen i vores virtuelle klasseværelse via programmet Zoom. Du kan deltage fra din computer eller tablet. Du skal ikke være en teknikhaj for at deltage, men din computer eller tablet skal have et rimeligt webkamera og en rimelig mikrofon, så vi alle sammen kan se og høre hinanden godt.

Vi taler tysk så meget som muligt, men hvis det tyske slipper op, bruger vi dansk eller engelsk som hjælpesprog.

Undervisningsmateriale
Menschen A2.1 Kursbuch ISBN 9783193019028 und Arbeitsbuch ISBN 9783193119025 (Hueber Verlag). Vi beder dig anskaffe bøgerne, inden kurset starter. Du kan med fordel købe dem på academicbooks.dk.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktiske oplysninger
Forberedelsestid: Du skal regne med cirka 2 timers forberedelse om ugen. Brug hellere 15 minutter hver dag end to timer aftenen før undervisningen.
Der er 10-12 kursister på holdet.

Sabine Kramer

Sabine er vokset op i Tyskland. Hun er cand.mag. i tysk fra Københavns Universitet. Hun er en rutineret lærer, der gerne bruger videoer og lyd i undervisningen. Hun synes, at grammatikken gerne må være sjov, og hun er god til at formidle den, så kursisterne let kan følge med.

Sabine anbefaler lige nu:
Litteratur: Litteratur: "Juli Zeh (Unterleuten) er en af yndlingsforfatterne, men der er også mange andre som Daniel Kehlmann (Tyll), Doris Hansen (Altes Land) og selvfølgelig klassikere som Herman Hesse og Stefan Zweig. Hvis de er for svære at læse endnu, så tag i stedet på biblioteket og find én af de utallige tyske easy-readers. De findes på alle niveauer."
Overnatte i Tyskland: ”Jeg har gode erfaringer med at bo på Bed & Breakfast. Det er oftest billigere end hoteller, man bor hos en familie, og man kommer tættere på tysk kultur.”
Lær mere tysk: Hjemmesiden Deutsche Welle er en guldgrube af informationer om kultur og samfund. Man kan få opdateret sit ordforråd, og der er sprogkurser for både begyndere og på mellemniveau. Der er også bearbejdede avisartikler, der bliver læst op på tysk.

Show moreShow less

A2.1 Tysk for letøvede - online (anden del)

16 November - 18 January

Register