Menu

B1.1 Let konversation, nyheder og grammatik - Holte

Start
Tuesday September 8
Price
DKK 2,465
Reduced price
DKK 2,190
Lessons
51
Start 08.09.2020
Period 08.09.2020 to 19.01.2021
Lessons 51
Class no. 21311
Teacher Owen Beuchet
 
Location Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, Holte
Room StormP.220
Time Tue 12:15 - 14:45
Price DKK 2,465
Reduced price DKK 2,190
Time Tue 12:15 - 14:45

På dette kursus får du god lejlighed til at træne alle fire sprogfærdigheder - læse, lytte, tale og skrive fransk - i både grupper og plenum, og til at få udvidet dit franske ordforråd.

Du har allerede et godt basiskendskab til fransk og kan klare dig i de fleste dagligdagssituationer, så længe sproget er enkelt. På dette kursus får du lejlighed til at træne og forbedre dit franske ved at tale, lytte, læse og skrive sammen med andre. Grammatisk vil vi især arbejde med hvordan enkle sætninger kan udbygges og sammensættes til mere varierede udsagn. Vi arbejder med forskellige typer tekster, der varierer i genre, formål, ordforråd, længde, og sværhedsgrad, så du gradvis lærer at forstå og bruge et lidt mere nuanceret og varieret fransk både mundtligt og skriftligt.

Undervisningsplatformen Moodle
Moodle er Studieskolens online læringsmiljø, som vi bruger på alle kurser. Du får en personlig adgang til Moodle, og så kan du:


 • se din undervisningsplan og dit undervisningsmateriale

 • finde information om de enkelte undervisningsgange

 • få adgang til hjemmearbejde

 • se videoer og andet ekstra materiale, som din underviser lægger op

 • kommunikere med din underviser og dine medkursister

 • følge med og indhente det forsømte, hvis du bliver syg eller er fraværende i løbet af kursetUndervisningsmateriale
Du bedes købe:

 • Défi 3, B1, Méthode de français, Livre de l'élève ISBN 9788416943593

 • Défi 3, B1, Cahier d'exercices ISBN 9788417249670

 • Grammaire progressive du français. Niveau intermédiaire. Nouvelle édition. 4e édition (CLE) ISBN 9782090381047.


Alle 3 bøger kan købes i Den Franske Bogcafé, www.denfranskebogcafe.dk. Husk at sig, at du er kursist på Studieskolen, så får du nemlig 5% rabat på bøger.

Praktiske oplysninger
B1.1 Fransk for kursister på mellemniveau er for dig, der har fulgt undervisningen i A2 eller noget tilsvarende - måske har du boet i Frankrig i en periode.

På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Frankrig eller fransktalende lande, har fransktalende familie eller partner eller interesserer sig for sprog, og som er optaget af kultur og samfundsspørgsmål. Vores kursister har et højt fremmøde og er meget optaget af at lære fransk i en god stemning, hvor der er let til latter, hvis grammatikken eller udtalen driller.

Er du i tvivl om dit niveau, så tag en gratis online test på Studieskolens hjemmeside før du tilmelder dig: www.studieskolen.dk/sprogtest.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.

NB! Vi forventer, at vi kan køre kurset som normal klasseundervisning, men vi følger altid myndighedernes anbefalinger. Derfor vil vi i august tage bestik af situationen og foretage eventuelle justeringer på holdene, fx i forhold til hvor mange kursister der kan sidde i et lokale, om vi skal omlægge noget til fjernundervisning og lignende.

Owen Beuchet

Owen Beuchet er født i Nantes i Frankrig og har boet i Danmark i 14 år. Han har læst Science Po i Rennes og har desuden en DEA i Mutation des Sociétés et Cultures en Europe ved Institut for Europæiske Studier, Paris VIII. Han har flere års erfaring i at undervise i fransk både i folkeskolen og ved forskellige sprogskoler.
Owen har beskæftiget sig med kultur de sidste 20 år – både som arrangør af kulturbegivenheder og som kulturjournalist. At bygge bro mellem kulturer har været hans overordnede drivkraft gennem undervisning, madlavning, interviews eller filmarrangementer. Den frankofone verden rummer en bred vifte af sociale og kulturelle virkeligheder, som hver især kaster deres unikke lys på vore tider. Kom ind i denne mangfoldige verden og oplev dens appel.

For at forbedre dine franskkundskaber anbefaler Owen, at du:

 • går på opdagelse på hjemmesider som TV5Monde, hvor du finder øvelser og pædagogiske aktiviteter inddelt efter emne og niveau, eller på RFI Savoirs, som bl.a. tilbyder en letforståelig fransk tv-avis, "journal en français facile", som også er tilgængelig i skriftlig form
 • ser nye franske film i biografen eller genser de franske klassikere hjemme hos dig selv
 • lytter til ældre fransk musik (som Barbara) eller nye hits (som Stromae)
 • taler fransk, hver gang lejligheden byder sig - hold dig ikke tilbage, bare kast dig ud i det fx ved Letz butik på Frederiksberg eller ved Løsmarket på Vesterbro og Nørrebro, hvor man kan købe ind med sin egen emballage og, hvis man er heldig, snakke lidt fransk med stifteren Frédéric
Show moreShow less

B1.1 Let konversation, nyheder og grammatik - Holte

8 September - 19 January