Menu

Koreansk 1 - for begyndere

Start
Tuesday September 7
Price
DKK 1,595
Reduced price
DKK 1,430
Lessons
28
Start 07.09.2021
Period 07.09.2021 to 14.12.2021
Lessons 28
Class no. 1534-21
Teacher cand.mag. Karin Jacobsen
 
Location Vognmagergade 8, 2.sal
Room V246
Time Tue 19:15 - 20:55
Price DKK 1,595
Reduced price DKK 1,430
Time Tue 19:15 - 20:55

Du har måske set K-drama eller hørt K-pop eller elsker Kimchi, og nu vil du gerne lære lidt koreansk. Vores fokus ligger på talt dagligdagssprog, og vi øver meget samtale i klassen, men du lærer også hurtigt at læse det koreanske alfabet, hangeul, så du kan orientere dig i et menukort og læse vejskilte.

Du lærer fx:


  • at hilse høfligt

  • at præsentere dig selv

  • at bestille bulgogi og bibimbap på en restaurant og fortælle, om du kan lide kimchien

  • at fortælle om din dagligdag

  • at spørge om vej

  • at stille enkle spørgsmål og svare i hverdagssituationer

  • tallene, så du kan sige dit telefonnummer og din alder - både den koreanske og den vestlige

  • den første grammatik bl.a. de mest almindelige partikler, så du kan holde styr på sætningerneVi snakker også om koreansk kultur, især hvor den har indflydelse på sproget.

Hvordan foregår timerne?
Vi arbejder med forskellige typer materiale som tekst, video og lyd. Vi bruger også forskellige digitale hjælpemidler til at støtte indlæring af ordforråd, og vi bruger både klasseundervisning og øvelser i grupper og par.

Praktiske oplysninger
Lærebog: Talk To Me In Korean Level 1, ISBN 9791186701072 og Talk To Me In Korean Workbook Level 1, ISBN 9788956056883. Bøgerne kan fx købes i den danske webshop allinkpop.com.
Kurset passer til dig, der ikke kan noget koreansk.
Du skal være fyldt 15 år for at deltage i undervisningen.

Forberedelse: ca. 2 timer om ugen.
Der er mellem 13 og 20 kursister på holdet.

Vi tilpasser undervisningen til den aktuelle situation
På Studieskolen viser erfaringen, at man bedst lærer sprog ved at øve sig og tale meget. Det gør vi normalt i klassen, hvor I noget af tiden arbejder i par eller i grupper, så I når at sige så meget som muligt i løbet af timen, og underviseren går rundt mellem jer. På mange hold laver vi også øvelser, hvor I skal op og stå og gå rundt mellem hinanden.
Pga. covid-19 er det ikke muligt at undervise på den måde, for vi kan ikke holde nok afstand. Derfor tilpasser vi hele tiden vores metoder til den aktuelle situation, så vi kan holde afstand, og så det er sikkert for både undervisere og kursister at være på Studieskolen.
NB! Hvis vi på et tidspunkt må lukke for undervisning med fysisk fremmøde på grund af corona, fortsætter holdet med undervisning online. Det kan også ske, at vi må gennemføre en enkelt eller to undervisningsgange online - fx hvis underviseren skal testes.
Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej. Hvis vi må ændre til onlineundervisning, bortfalder kompensation i form af tilbagebetaling eller erstatningsundervisning. Husk, at du altid kan annullere din tilmelding op til en uge, før dit kursus starter.

Karin Jacobsen

Karin Jakobsen er cand.mag. i østasienstudier med speciale i Korea fra Københavns Universitet. 
Hun har læst og arbejdet i Korea i sammenlagt 2 1/2 år og siden 2012 undervist i Koreansk på Københavns Universitet. Sideløbende har hun udført forskellige konsulentopgaver.
For Karin er det vigtigt, at man føler sig tryg, når man skal lære et så fremmedartet fremmedsprog som koreansk, så hun arbejder meget med dynamikken i undervisningslokalet, ligesom det er vigtigt for hende, at der er variation i øvelser og former, men altid med fokus på dagligdags, brugbart koreansk.
Hendes første møde med Korea var i en Taekwondo-sal, og det udviklede en vedvarende og dyb interesse for alt koreansk. 
Hun nyder stadig et godt koreansk drama, en gammel pop-sang og ikke mindst en omgang bibimbap med god kimchi og måske et lillebitte glas soju.
Show moreShow less

Koreansk 1 - for begyndere

7 September - 14 December

Register