Menu

Dansk - basisniveau (A2, part 1) - online

Start
tirsdag 21. maj
Pris
kr. 1.865
Lektioner
30
Start 21.05.2024
Periode 21.05.2024 til 27.06.2024
Lektioner 30
Hold nr.: 04022-24
Underviser cand.scient.pol. Oscar Otto Sanz
 
Sted online
Lokale Zoom
Tid tir 18.55 - 21.00
tor 18.55 - 21.00
Pris kr. 1.865
Tid tir 18.55 - 21.00
tor 18.55 - 21.00

Tal dansk!
Et kursus for dig, der har svært ved at komme til almindelig klasseundervisning
Holdet er mest for kursister, der har svært ved at møde frem til klasseundervisning, det kan fx være, fordi du bor uden for København.
Der er to onlinesessions om ugen.
Holdet kræver stor selvdisciplin og har som forudsætning, at du er motiveret for at lære dansk ud over de ugentlige onlinesessions.

På kurset Dansk - basisniveau 1 bliver du bedre og mere flydende på dansk, når du taler med andre. Det kan være samtaler om:


  • hvad du lavede, før du kom til Danmark

  • hvad du laver i Danmark, og hvor længe du skal være her

  • arbejde, uddannelse og jobmuligheder


Du får flere nuancer i ordforråd og grammatik, når du taler om helt almindelige hverdagsting med din familie eller med dine venner.
Vi taler om steder, og du lærer at fortælle, hvor noget ligger henne i forhold til noget andet.
Vi laver selvfølgelig også lytteøvelser og videoøvelser, så du bliver bedre til at forstå dansk.
Udtalen er så vigtig, derfor arbejder vi hver gang med udtale.

Undervisningsmateriale udviklet på Studieskolen
Undervisningsmaterialet Danish to Go er et lærebogssystem, der er udviklet af undervisere på Studieskolen specielt til Studieskolens kursister. Vi bruger Danish to Go 2, der er en direkte fortsættelse af Danish to Go 1.
Materialet er online og inkluderer et omfattende læringssite med lyd, video, øvelser og resurser med grammatik og ordforråd.
Vi arbejder med kapitel 1-3.

Hvert kapitel består af:

  • en video med fire gennemgående personer, der oplever typiske hverdagssituationer

  • en introduktion til nyt ordforråd med små tekster og lytteøvelser

  • en introduktion til udtale og udtaleøvelser

  • mundtlige øvelser og opgaver, fx samtaleøvelser

  • en række øvelser med ordforråd og grammatik

  • skriveøvelser


Undervisningsmaterialet er inkluderet i kursusprisen, og du får også automatisk adgang til vores online læringsmiljø Moodle.

Hvordan foregår undervisningen?
Du skal arbejde ved computeren med lytteforståelse, læsning og skriftlige øvelser. To gange om ugen er der fælles, online session, hvor vi arbejder med mundtlig dansk og samtaleøvelser. Vi træner også udtale og laver lidt grammatik.
Undervisningen foregår kun på dansk.

Praktiske oplysninger
Dansk - basisniveau 1 svarer til første halvdel af niveau A2 på Den Fælles Europæiske Referenceramme for Sprog.
Kurset er for dig, der kan lidt dansk i forvejen, fx hvis du har taget hele modul 1 på Danskuddannelse 3 eller Studieskolens Dansk for begyndere 1 og 2.
Vi forventer, at du bruger 8 timer om ugen på hjemmearbejde.
Det er nødvendigt, at du har adgang til en computer med god internetforbindelse og webkamera. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med at bruge digitale værktøjer og tilegne dig viden gennem onlineundervisning.

Oscar Otto Sanz

Oscar anbefaler:
Hvad er dit yndlingssted i København?
”Om sommeren er der masser af små stille oaser i København, men Kongens Have er ganske unik med sin historie, sin smukke stil - og så ligger den kun et stenkast fra Studieskolen. Om vinteren ligger Davids Fond og Samling op ad Kongens Have. Her kan man komme ind gratis og nyde bl.a. en fantastisk islamisk samling af miniaturemalerier, som jeg aldrig bliver færdig med at beundre.”
 
Har du en dansk kunstner, du vil anbefale?
”Jeg vil altid anbefale H.C. Andersen - ikke kun for hans eventyr, som er verdensberømte, men fordi han står som eksempel for et menneske, der fandt sin vej i livet ved at følge sin indre stemme, hvor svært det end var, og samtidig fik rejst meget i løbet af sit liv. Det ville have været en fornøjelse at have haft en samtale med ham.”
 
Din yndlingspark
”Jeg kan ikke lade være med at fremhæve Fælledparken, som jeg har boet omkring i 25 år. En fælled er jo et stykke græs, hvor alles dyr kan græsse, og sådan er det nok startet, men i dag er den rammen for mange aktiviteter i byen - ikke mindst sportsaktiviteter med to stadioner, mange boldbaner, flere legepladser, DHL-løb osv. Men den har også en sansehave for blinde og mange hyggelige steder at slappe af, fx omkring den smukke sø eller ved Cafe-Pavillonen.”
Vis mereVis mindre

Dansk - basisniveau (A2, part 1) - online

21. maj - 27. juni

Tilmeld