Menu

A1.2 Fransk flex for næsten begyndere - online (trin 2 af 4)

Start
Tuesday April 23
Price
DKK 2,100
Reduced price
DKK 1,935
Lessons
26
Start 23.04.2024
Period 23.04.2024 to 18.06.2024
Lessons 26
Course no.: 4205-24
Teacher stud.mag. Mona Claire Damm
 
Location online
Room Zoom
Time Tue 19:15 - 20:55
Price DKK 2,100
Reduced price DKK 1,935
Time Tue 19:15 - 20:55

Tag Studieskolens kursus Fransk for næsten begyndere - hjemmefra
Det her kursus er for dig, der kan lidt fransk, og som gerne vil lære meget mere fransk fra din egen adresse, uanset hvor i verden du bor. Når du har lidt fransk med i bagagen, så behøver du ikke at starte helt forfra. I stedet kan du begynde på dette hold og straks komme i gang med at blive bedre til fransk. Så bliver det meget sjovere at gå på marked og handle eller gå ud og spise i Frankrig.

Selve kursusmaterialet er gennemtestet i mange år på vores populære kurser i København. Men hvorfor begrænse undervisningen til københavnere? Derfor har vi rykket det populære kursus online. Hvis du ikke er vant til onlineundervisning, bliver du sikkert overrasket over, hvor mange fordele det giver dig.

Du får fra starten et godt ordforråd, som du kan bruge, når du skal


  • rejse med offentlige transportmidler

  • præsentere dig selv og din familie, ven, kæreste eller kollega. Herunder hvor gamle I er, hvad I laver, og hvor I kommer fra

  • købe ind på det lokale marked. Så du fx kan udpege de smukkeste vindruer og de lækreste oste og fortælle, hvor mange du skal bruge

  • bestille et godt glas vin og en flaske vand på en café eller restaurant

  • fortælle om, hvad du har lavet i weekenden



Du lærer også tallene og at bruge dem i konkrete sammenhænge. Blandt andet hvis du vil spørge, om hvad noget koster på markedet eller i en butik. Og vi går i gang med at tale fransk i datid, så kan du fortælle, hvilken bil, du lejede sidste år, eller hvor du så de smukkeste lavendelmarker i Provence.


Teknikken arbejder for dig
Du behøver ikke være en teknikhaj for at deltage, men din oplevelse af undervisningen bliver bedst, hvis dit webkamera og din mikrofon er af en rimelig kvalitet.
Som onlinekursist deltager du i undervisningen i Zooms virtuelle klasseværelse, hvor du både kan tale med din underviser, række hånden op og arbejde i mindre grupper med de andre kursister.

Undervisningen består af 3 lektioner af 45 minutter.
Vi mødes på i det virtuelle klasseværelse én gang om ugen i to undervisningstimer. Her gennemgår underviseren ordforråd, udtale og basal grammatik, og du får masser af mulighed for at øve dig i at tale fransk med både underviseren og dine medkursister.

Den sidste undervisningstime er fleksibel, og du kan lægge den, helt når du vil, før næste kursusgang. Her arbejder du selv med en række materialer, som underviseren giver dig, så du er klædt på, til du møder de andre i 'klassen'. Det giver plads til masser af mundtlighed, når vi mødes, og du har ro til at arbejde alene med sproget derhjemme bl.a. med selvrettende øvelser.
De to undervisningstimer i 'klassen' er selvfølgelig opdelt af et frikvarter, hvor du kan småsnakke med underviseren eller dine medkursister online, ligesom hvis der havde været tale om et fysisk kursus.
Du kan finde link til Zoom på Moodle.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får også adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Lærebøger
Amical A1 Livre de l'élève. ISBN 9782090386028 (grundbog).
Amical A1 Cahier d'activités. ISBN 9782090386035 (øvebog).
Vi læser kapitel 1-14. Du kan købe bøgerne i Den Franske Bogcafé, denfranskebogcafe.dk, hvor du får 5 % rabat, når du gør opmærksom på, at du går på Studieskolen. Du skal købe bøgerne, inden undervisningen starter.

Praktisk
Forberedelsestid: Du skal regne med cirka 1,5 timers forberedelse om ugen. Brug hellere 15 minutter hver dag end to timer aftenen før undervisningen. Og husk også at finde tid til den fleksible lektion 45 minutter inden næste kursusgang.

På A1-niveaet får du også adgang til Grammaludique, som er en skattekiste af supplerende selvrettende øvelser, som vores undervisere har sat sammen til dig. Der er en række forskellige emner, som du på egen hånd kan gå på opdagelse i, hvis du har tid og lyst til mere end de almindelige lektier.
10-14 deltagere.

Mona Claire Damm

Mona har boet i Toulouse, Lyon og Paris i Frankrig og har undervist i fransk og engelsk på flere gymnasier og på Ungdomsskolen i København. Tidligere har hun desuden arbejdet med kommunikation og salg indenfor vin- og designbranchen.
Hun er uddannet indenfor fransk og engelsk og underviser også i dansk som andet sprog.

Mona anbefaler:
Her kan du møde fransk kultur i København

"Du kan starte med at kigge ind i de små butikker og gå på café i det franske område omkring Værnedamsvej. Derefter kan du opleve fransk kunst på fx Glyptoteket eller Ordrupgaard Museum. Dagen kan også afsluttes med en god fransk film via filmstriben.dk."
Show moreShow less

A1.2 Fransk flex for næsten begyndere - online (trin 2 af 4)

23 April - 18 June

Register